Tehno
OVE GODINE U POTPUNO DIGITALNOM IZDANJU

Veleposlanstvo SAD-a poklanja 200 ulaznica za All Digital CES 2021
Objavljeno 8. siječnja, 2021.
Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu, koje i zastupa CTA u nas, pobrinulo se da svim zainteresiranima omogući što lakši, brži i jeftiniji način da sudjeluju na CES-u. Iz razumljivih razloga CES 2021 koji se održava početkom godine neće se održati u fizičkom, nego u potpuno digitalnom izdanju, a to znači da vam CES nije bio nikada bliži.


CES 2021 se iz posve razumljivih razloga neće održati u Las Vegasu, fizički, no CTA, organizacija koja stoji iza ove manifestacije priprema "All Digital CES 2021", što će omogućiti i onima kojima je putovanje u Las Vegas bilo odveć komplicirano da iz udobnosti svojeg doma osjete čari ovog događaja.


Kao i svake godine Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu, koje i zastupa CTA u nas, pobrinulo se da svim zainteresiranima omogući što lakši, brži i jeftiniji način da sudjeluju na CES-u. Konkretno, pripremljeno je 200 besplatnih ulaznica za All Digital CES 2021 za one koji se najbrže jave na adresusuzana.vezilic@trade.gov iza koje stoji Suzana Vezilić, službeni Delegation Leader CES-a za Hrvatsku. Bitno je napomenuti da CES-u i ove godine, kao i svim fizičkim CES-ovima prije ovog, mogu nazočiti isključivo oni koji su poslovno vezani uz industriju konzumne elektronike, a nužan uvjet je i da ste stariji od 18 godina. Uz to, ako računate na besplatnu ulaznicu, najviše dvoje iz jedne tvrtke može ju dobiti. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike