Osijek
ZAŠTITA OD ZARAZE U OPĆINI BILJE

Kontakt sa strankama moguć samo u iznimnim slučajevima
Objavljeno 1. prosinca, 2020.
Zbog prevencije širenja koronavirusa COVID-19 i nepotrebnog izlaganja rizicima zaraze Jedinstveni upravni odjel Općine Bilje neposredno će raditi sa strankama samo u iznimnim slučajevima, i to uz obveznu prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem i pod uvjetom da zahtjev stranke nije moguće riješiti bez njezine prisutnosti.

Obavijest o načinu rada i potrebnim kontaktima bit će, kaže načelnik Željko Cickaj, istaknuta na ulazu u prostorije Općine Bilje kao i na internetskim stranicama www.bilje.hr.

Prilikom ulaska u prostorije Općine Bilje obvezno je mjerenje tjelesne temperature stranaka, o čemu se vodi evidencija na propisanom obrascu. U slučaju povišene temperature, smetnji s dišnim putevima, suhog kašlja ili kratkog daha, onemogućit će se ulazak u prostorije, a strankama će se obvezno omogućiti podnošenje zahtjeva drugim putem.

Građani mogu preko telefona 751-400, faxa 751-410 i e-mail adrese bilje@bilje.hr ostvariti kontakt s Općinom vezano uz sva područja iz samoupravnog djelokruga rada Općine tijekom radnog dana od 7.30 do 15.30 sati, a s načelnikom Stožera civilne zaštite Gaborom Vargom na telefon 099/733 2001 ili preko e-maila: gabor.varga@bilje.hr.

Rad šaltera blagajne je u osiguranom sporednom ulazu Općine za vrijeme za radnog vremena blagajne od ponedjeljka do petka od 8 do 10 sati i od 13 do 14 sati, a kontakt-telefon je 751-402. D.P.
Možda ste propustili...

SA ZIMSKE SLUŽBE RAVNO NA KOMARACE

Počeli larvicidni tretmani u Bilju

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike