Osijek
BEZ OBZIRA NA SITUACIJU, ROBERT NIJE OTIŠAO U INOZEMSTVO

Kombijem ostvario dječačke snove
Objavljeno 1. prosinca, 2020.
U 22. godini, suočen s okrutnom realnošću, Robert Brkić iz Livane nije poput mnogih svojih vršnjaka egzistencijalno pitanje odlučio pokušati rješavati u inozemstvu, recimo, u Irskoj ili Njemačkoj, nego se okrenuo svojoj staroj ljubavi, vožnji, svjestan da je vjerojatno odabrao teži put.


Danas, dvije godine poslije, Robert ima vlastito malo poduzeće. Kupio je kombi kojim pruža usluge selidbe, prijevoza, dostave...


- Bez obzira na situaciju u državi, odlučio sam ostati ovdje. Najprije sam pokušao s državnim poticajima za samozapošljavanje, no to se dugo čeka, pa sam preuzeo stvar u svoje ruke i uz pomoć obitelji pokrenuo posao - govori Livančanin.


Po struci je tehničar za elektroniku, no njegova prava ljubav je vožnja. Htio se i obrazovati u tom smjeru, no, na nagovor roditelja, ipak se odlučio, kako su mu tada govorili, za nešto konkretnije. Iako je bio odličan učenik, u struci se nije dugo zadržao.


- Oduvijek sam želio biti vozač, no moji su mi rekli da to uvijek mogu biti, da je bolje upisati nešto drugo. Čak sam i radio u struci, no s vremenom je prva ljubav prevladala te sam ostvario snove. Svaki dan donosi novi izazov, nove ljude, i ne bih ga mijenjao - kaže Robert.
Cijene usluga prilagođene su vremenu u kojem živimo. Prisutan je na društvenim mrežama te ćete do njega lako doći ako ime tvrtke "Robert Logistika" unesete u tražilicu. U poslu mu često pomaže otac, koji mu je ujedno i velika podrška, u savjetodavnom i svakom drugom smislu. I.A.
Možda ste propustili...

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

Najčitanije iz rubrike