Regija
ŽUPANIJSKA SPORTSKA ZAJEDNICA I HHO

Osigurali sportske setove za pet vrtića
Objavljeno 29. studenog, 2020.
U povodu sudjelovanja dječjih vrtića u obilježavanju svih važnijih sportskih manifestacija na našem području, Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije, uz suradnju Hrvatskog olimpijskog odbora i potporu Županije, donacijom sportskih rekvizita i motoričkih setova zahvalila je na dobroj suradnji i promicanju olimpizma i olimpijskih vrijednosti "najmlađih sportaša". Rekviziti i edukativne igre bit će donirani dječjim vrtićima Palčić Orahovica, Potočnica Pitomača, Zeko i Suncokret iz Slatine te Cvrčku iz Virovitice. I virovitičko-podravski župan Igor Andrović pohvalio je ovu akciju Sportske zajednice VPŽ-a i HOO-a.

– Sport je radost i veselje, on je emocija koja gradi čovjeka. Sport je put kojim se njeguje zdrav život, a ovi rekviziti pomoći će djeci da od malih nogu zavole kretanje i sportske aktivnosti – kazao je župan Andrović.

Vrtići su sami izabrali opremu koja im je potrebna, a od rekvizita tu su: čunjevi, prepone, štapovi, obruči, lopte, vortexi te druge edukativne igre poput slagalica i motoričkih setova.

Ovo je samo jedna u nizu akcija kojima se promiče sport pa je tako prošle godine 26 školskih sportskih društava dobilo 390 kompleta dresova i mnoštvo sportske opreme. PR
Možda ste propustili...

POČETKOM NOVE GODINE DJEVOJČICE U VODSTVU

Darovi Moniki, prvoj virovitičkoj bebi

NOVA USLUGA ZA KORISNIKE BARANJSKE ČISTOĆE

Pokreću i zaseban odvoz zelenog otpada u vrećama

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POLJOPRIVREDNICI TRAŽE OPĆINSKE POTPORE

Općine se teško odlučuju za provedbu de minimis mjera

2

ORAHOVICA ĆE DOBITI VISOKOSTRUČNU ZDRAVSTVENU USTANOVU

U rujnu će se otvoriti Centar za kardiovaskularnu rehabilitaciju

3

U OŠ JULIJA BENEŠIĆA U ILOKU NOVU SPORTSKU DVORANU ČEKALI SU DESETAK GODINA

U zgradi iz 1890-ih moderna dvorana