Mozaik
BETA SUDAR IZDALA NOVI SINGL I ZABAVAN SPOT

Talentirana mlada Slavonka pjeva "Doviđenja tugo"
Objavljeno 30. studenog, 2020.

"Doviđenja tugo" najnoviji je singl pjevačice Bete Sudar, koja je na snimanju uzbudljivog videospota pokazala da se ne boji adrenalinskih izazova. Skok s nekoliko metara visine, akrobacije na trampolinu i zastrašujući doživljaj virtualne stvarnosti Beta je odradila poput prave kaskaderke, a početni strah odagnao je njezin partner u spotu, najpopularnija hrvatska Tik Tok zvijezda Dario Marčac, čije doživljaje preko društvenih mreža svakodnevno prati 500 tisuća obožavatelja.


- Prije snimanja sam za svaki slučaj uplatila osiguranje od ozljede jer ludiranju mene i Darija nije bilo kraja, skroz smo podjetinjili. Šalu na stranu, ne sjećam se kad sam se toliko naskakala, moj frizer Božo morao je svako malo intervenirati, a ja sam shvatila važnost svih pretrčanih kilometara jer bez dobre forme ne bih izdržala taj zahtjevni tempo. Oduševljena sam spotom, savršeno dočarava dinamičnost pjesme i jedva čekam da ga vidite - ispričala nam je talentirana Slavonka.



Veselu plesnu atmosferu pjesme koju je za Betu napisao i producirao Predrag Martinjak Peggy dodatno je naglasila nesvakidašnja lokacija snimanja videa u režiji Izoom produkcije - entertainment centar Amazinga, gdje i odrasli ljudi opet postaju zaigrana djeca, a tuzi glasno kažu: "Doviđenja!"
"Doviđenja tugo" Betin je šesti singl koji će se zajedno s "U mislima", "Voli, ne voli", "Don‘t give up", dueta s Rokom Vuškovićem "Ima boljih" te "Ja sam ta" naći na njezinu prvom albumu, na kojemu vrijedno radi. T.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike