Sport
PRVA HRL "SJEVER"

Domaćin dramatično
izgubio u Zrinjevcu
Objavljeno 26. studenog, 2020.
Zrinjevac je ipak pao! Nakon zaostalog susreta 5. kola Prve lige "sjever", rukometaši Osijeka na dramatičan su način izgubili od Ivanića s 28:29 (14:16), što im je prvi poraz na domaćem terenu ove sezone. Očekivano, teško je do bodova u osječkom "hramu sporta" stigao i Ivanić, koji je ovom pobjedom skočio na drugo mjesto tablice, dok je Osijek još uvijek u komotnoj situaciji na devetom mjestu i utakmicom manje. Gosti su do odmora stekli dva pogotka prednosti i to kvalitetnijom i koncentriranijom igrom u završnici prvog poluvremena. Zanimljivo je bilo drugo poluvrijeme u kojem su se momčadi izmjenjivale u vodstvu, pa je susret definitivno mogao otići kako na jednu tako i na drugu stranu. Na kraju je otišao na onu gostujuću. Dvije minute prije kraja Ivanić je imao prednost 28:26. Potom su Zrno i Ninaj svojim pogocima donijeli Osijeku izjednačenje. Ipak, bilo je dovoljno vremena gostima za organizirati napad, koji je uspješno završio Vidaković te tako donio Ivaniću slavlje i vrijedne gostujuće bodove. Osječani će i u predstojećem kolu, koje je planirano tijekom ovoga vikenda, "prisilno" odmarati. Naime, susret u Rudama između vodećeg Rudara i Osijeka, odgođen je zbog svima dobro poznatih razloga. K.L.
OSIJEK *28 (14)

IVANIĆ*29 (16)

OSIJEK - Dvorana Zrinjevac. Bez gledatelja. Suci: Hrvoje Čačić i Frano Josić (Zagreb).

OSIJEK: Horvat, Žganjer 2, Kuže 9(3), Zrno 5, Čuić, Bošnjak, Vuković, Cesar, Babić 2, Jakobović, Šimatić 2, Ninaj 4, Goluža, Edl i Mudrovčić.

IVANIĆ: Gorčan, Janković, Štefanović 2, Markić, Bumbak, Zajec 1, Iveković 5, L. Lukačec 6, M. Lukačec 5(1), Glumac 2, D. Lukačec 1, Vidaković 7 i Kurtušić.

SEDMERCI: Osijek 3(3), Ivanić 4(1); ISKLJUČENJA: Osijek 8 minuta (Zrno 2, Babić 2, Vuković 2, Ninaj 2), Ivanić 4 minute (Štefanović 2, Kurtušić 2)
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike