Regija
U SREDNJOJ ŠKOLI VALPOVO OSTAJE DOSADAŠNJA RAVNATELJICA

Ponovo izabrana Svjetlana Kalpić
Objavljeno 25. studenog, 2020.
VALPOVO - Dosadašnja ravnateljica Srednje škole Valpovo Svjetlana Kalpić s velikom je većinom glasova zaposlenika i članova Nastavničkog vijeća te Vijeća roditelja izabrana na istu funkciju u drugom mandatu.

Školski je odbor jednoglasno potvrdio tu odluku i proslijedio je Ministarstvu obrazovanja na usvajanje, doznajemo u jedinoj srednjoškolskoj ustanovi u Valpovštini. Poručuju da je tako veliku podršku ravnateljica dobila na temelju dosadašnjeg rada u petogodišnjem mandatu. Kao najvažnije treba istaknuti uspješnu provedbu kurikularne reforme i uvođenje novih programa, brojna natjecanja i nagrade, nove projekte poput mobilnosti učenika i nastavnika, novo krovište, zamjenu prozora i adaptaciju sanitarnog čvora na drugom katu.

Među brojnim projektima za koje je zaslužna, važno je istaknuti dva novoopremljena informatička kabineta i tri novoopremljena praktikuma te uključenje u projekt e-Škole. L.A.
Pred ravnateljicom brojni novi izazovi
S obzirom na epidemiološke okolnosti, pred ravnateljicom je u sljedećem razdoblju puno izazova. Prema utvrđenim strateškim ciljevima, najavljuje da će odvažno krenuti u brojna nova unaprjeđivanja u radu, posebna ona koja se tiču kvalitete nastave te znanja, vještina i kompetencija učenika, prostornih, tehničkih, materijalnih i sigurnosnih uvjeta za rad. Želja joj je i ustrojiti sustav obrazovanja za odrasle.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike