TvObzor
EXIT FESTIVAL

David Guetta proglašen najboljim DJ-em na planetu
Objavljeno 21. studenog, 2020.

David Guetta, jedan od najvećih glazbenika i producenata u povijesti elektronske glazbe i zvijezda proslave 20. godišnjice festivala EXIT sljedećeg srpnja, proglašen je proteklog vikenda najboljim DJ-em na svijetu. Najutjecajniju globalnu listu glavnih aktera elektronske scene formiralo je gotovo 1,3 milijuna glasova čitatatelja DJ Maga, koji su Davida Guettu vratili na prvu poziciju nakon 2011., kad ju je posljednji put osvojio. “To je stvarno nevjerojatno, mislim da se osjećam sretnije nego prvi put”, izjavio je superpopularni Francuz, koji posljednjih mjeseci osvaja radijske top-liste hitom “Let’s Love”, još jednom sjajnom suradnjom s Australkom Siom, ali i istražuje nove smjerove svojim “future rave” zvukom. Istog vikenda objavljena je i DJ Magova alternativna lista top 100 DJ-eva, na čijem su se šestom i sedmom mjestu našli Boris Brejcha i Nina Kraviz, još dva hedalinera središnje proslave dvaju desetljeća festivala EXIT, koja će se održati od 8. do 11. srpnja 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Glavna DJ Magova top-lista donosi 100 najvažnijih i najutjecajnijih DJ-eva i producenata elektronske glazbe, a iza Guettine čelne pozicije u prvih tri su se našle zvijezde Exita s prošlih izdanja festivala Dimitri Vegas & Like Mike i Martin Garrix. Paralelno s tom ljestvicom proglašeno je i DJ Magovih alternativnih top 100, koji su fokusirani isključivo na house i techno te kombiniraju glasove publike s prodajom pjesama na Beatportu. Laskavu titulu broja jedan na toj listi prvi je put osvojila belgijska techno heroina Charlotte de Witte, koju je ovdašnja publika ove godine mogla vidjeti u sklopu čak dva Exitova projekta – Life Stream s Petrovaradinske tvrđave i InfinitX, snimljenom na budvanskom Mogrenu. Alternativna lista donosi još nekoliko top 10 imena koja se također vežu uz sam festival EXIT ili festivale iz Exitove obitelji. Osim spomenutih Borisa Brejche i Nine Kraviz, na njoj su glavna zvijezda festivala Sea Star 2021. Amelie Lens, na petom mjestu, te headlineri Life Streama Carl Cox i Adam Beyer, na drugoj i četvrtoj pozciji.

Proslava 20. godišnjice festivala EXIT održat će se od 8. do 11. srpnja 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoj nastup već su potvrdili David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Sepultura, Metronomy, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Honey Dijon, Laibach, Juliana Huxtable, Francois X, 999999999 live, Onyvaa, Monosaccharide, Bokee, VTSS, SPFDJ, Marko Nastić, After Affair, Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djoković, Lag, Insolate, Layzie, Massimo, Reblok, Runy, Space Motion i Thundermother.

Nikola Kučar
ULAZNICE
U prodaji je trenutno ograničen kontingent ulaznica za festival EXIT 2021 po promocijeni od 495 kuna i uz uštedu od 40 posto u odnosu prema finalnoj cijeni. Ulaznice se mogu nabaviti preko službene stranice exitfest.org i prodajne mreže Entrio.hr. Fanovi koji su zatražili refundaciju, a u međuvremenu su se predomislili i žele ipak zadržati svoju ulaznicu i time ostvariti brojne pogodnosti, povrat mogu stornirati slanjem osobnih podataka na tix@gigstix.com.
Možda ste propustili...

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

Najčitanije iz rubrike