Sport
OSIJEK II ČEKA SOLIN

Igor Tolić je na mukama oko sastavljanja momčadi
Objavljeno 21. studenog, 2020.
Nogometaši Osijeka II prvenstvenu su stanku proveli kao drugoplasirana momčad Druge HNL, a novi pritisak na vodeći Hrvatski dragovoljac imaju priliku načiniti u nedjelju, kada im u goste stiže pretposljednjeplasirani Solin. Kada bi okolnosti bile normalne, mogla bi se očekivati nova tri boda bijelo-plavih u toj utakmici. No koronavirus je sve okrenuo naopačke, pa trener Igor Tolić praktično do posljednjeg trenutka neće znati s kojom će se momčadi suprotstaviti Solinjanima.


- Neki su igrači imali pozitivne nalaze na koronavirus i bit će izvan konkurencije, a vidjet ćemo u kakvom će stanju biti igrači koji su ovih dana bili sa svojim reprezentacijama. Zbog toga je teško planirati nešto konkretnije. Uz to je pitanje tko će u novonastalim okolnostima, kada je COVID-19 prisutan i u prvoj momčadi, biti na raspolaganju kolegi Bjelici i njegovu stožeru u subotu s Dinamom - ističe trener osječkog drugoligaša Igor Tolić.


Danas je život takav, "čupav i dlakav", no nedvojbeno je kako će Osječani u tom susretu, bez obzira na sve, tražiti pobjedu. No ne smije ih zavarati suparnikova pozicija na tablici jer u posljednje vrijeme igraju sve bolje.


- U posljednja dva kola odigrali su neriješeno protiv Hrvatskog dragovoljca, a prethodno su u gostima svladali Orijent, što je sasvim dovoljno upozorenje. Što se nas tiče, voljeli bismo ostvariti još jednu pobjedu. Ne sumnjam da će dečki koji budu nastupili dati sve od sebe, s tim ni dosad nismo imali problema - zaključio je Tolić.


Vjerojatni sastav: Barešić, Magdić, Gačić, Barišić, Benić, Babin, Prpić-Bosanac, Kuprešak, Todorov, Latković, Sekulić.
Susret između Osijeka II i Solina igra se na stadionu u nedjelju na Gradskom vrtu s početkom u 13.30 sati. D.Keler
Možda ste propustili...

RUKOMETAŠICE OSIJEKA DOČEKUJU LIDERA

Protiv Podravke iskušati neke varijante

OTVORENO PRVENSTO HRVATSKE ZA PARAATLETIČARE

Županović bio drugi, ali nije posve zadovoljan

Najčitanije iz rubrike