Regija
OSNIVAČKA SKUPŠTINA DRUŠTVO “NAŠA DJECA”

Katarina Topčić predsjednica je DND-a Otok
Objavljeno 21. studenog, 2020.
OTOK

Održana je osnivačka skupština Društva Naša djeca Otok s ciljem potpore djeci u aktivnom sudjelovanju u lokalnoj zajednici poticanjem lokalne zajednice, ustanova i institucija na zaštitu i skrb o djeci prema načelu najboljeg interesa za dijete u skladu s Konvencijom Ujedinjenih naroda o pravima djeteta.

Za predsjednicu je novoosnovane udruge jednoglasno izabrana Katarina Topčić, potpredsjednica je Iva Varga, a za tajnicu je izabrana Dunja Iščić. U ostvarivanju svojih ciljeva i djelatnosti DND Otok surađivat će s vrtićem, osnovnim školama, knjižnicom i udrugama. Pozdravne riječi na osnivačkoj skupštini uputili su pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti, samoupravu i opće poslove Grada Otoka Mirko Martinović, ravnateljica OŠ Vladimira Nazora Komletinci Katica Novoselac, ravnateljica otočkog vrtića Katarina Landeka i ravnateljica Gradske knjižnice Otok Marijana Barnjak Jelić.

Savez društava Naša djeca Hrvatske nevladina je, neprofitna i humanitarna udruga građana. Kao krovna udruga okuplja, potiče i pruža pomoć osnovnim društvima Naša djeca, koja djeluju u gradovima i općinama diljem Hrvatske u akcijama i aktivnostima s djecom i za djecu. M.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike