Regija
DAR ZA DJECU IZ VRTIĆA ZVONČIĆ

Mali vrtićarci promiču odgovorno
ponašanje - dobili šarene maskice
Objavljeno 20. studenog, 2020.
NAŠICE

Gradonačelnik Josip Miletić i predsjednik Savjeta mladih Grada Našica Goran Konjetić posjetili su Dječji vrtić Zvončić Našice te darivali mališane šarenim maskicama za lice i slatkim paketima.

Prilikom posjeta gradonačelnik je rekao kako su djeci odlučili podijeliti maskice jer upravo ona svojim odgovornim ponašanjem mogu utjecati na starije i potaknuti ih da budu odgovorni te da paze na svoje zdravlje i zdravlje drugih.

- Zahvaljujem članovima Gradskog savjeta mladih, predsjedniku Goranu Konjetiću i ravnateljici Snježani Kanđera na zajedničkoj inicijativi da se djeci podijele maskice kako bi ona svojim odgovornim ponašanjem utjecala na nas starije i na svoje roditelje i upozorila nas na to da se trebamo paziti u ovo vrijeme koronavirusa. Jer djeca se od prvog dana vrtića susreću s načinima brige o osobnoj higijeni, koja je iznimno važna - kazao je Miletić.

Ravnateljica vrtića Snježana Kanđera naglasila je kako u vrtiću nema obveze nošenja maskica te ih djeca ne nose u svojim skupinama, no kako će im dobro doći kada budu obavljali različite aktivnosti sa svojim roditeljima na javnim mjestima.

- U ovo vrijeme koronavirusa došlo je do izražaja koliko je važno za zdravlje naše djece i njihovih obitelji ono što mi ovdje promičemo i učimo djecu od prvog trena ulaska u vrtić, a to je briga o osobnoj higijeni. Vjerujem da ćemo zajedničkim snagama uspjeti nadvladati ovaj životni izazov - rekla je Kanđera. M.Ku.
Možda ste propustili...

POVJERENSTVO ZA SUZBIJANJE OVISNOSTI VPŽ-A

Novi je predsjednik Siniša Brlas

OPĆINA: OBAVIJEST, OPOMENA PA KAZNA

Za zapuštene okućnice kazne od 300 do 1300 €

UDRUGA STANARA ŠOKAČKIH STANOVA

Đeram: Skupština i druženje na stanu

Najčitanije iz rubrike