Sport
PRVA HMNL

Dobro raspoloženi Osječani otišli su na Murter bar nešto uzeti i nastaviti pozitivan niz
Objavljeno 20. studenog, 2020.
Nakon što je u posljednja dva prvoligaška kola osvojio četiri boda, Osijek Kelme večeras očekuje drugo uzastopno gostovanje. Ovaj put će ih ugostiti šibenska Crnica, koja će tom prilikom domaćin Osječanima biti na Murteru. U redovima osječke momčadi sigurno vlada dobro raspoloženje nakon što je poslije tri startna poraza počela osvajati bodove, a nema dvojbe kako je na samopouzdanje momčadi dobro utjecao i remi od prošlog vikenda na teškom gostovanju kod Futsal Dinama. I ne samo to, trenera Sašu Voldina sigurno može ohrabriti i pomak koji je njegov sastav napravio na planu defenzive. Naime, u prva tri kola inkasirano je čak 16 pogodaka, a u posljednja dva susreta samo jedan.


- Veseli spoznaja da nam je obrana na čelu s vratarom Dinom Živkovićem postala znatno čvršća negoli na početku sezone. To nam daje pravo na nadu da ćemo i protiv Crnice uzeti nekakav plijen. Bodovi koje smo osvojili u posljednja dva susreta sigurno će nas malo podignuti jer smo se uvjerili kako se uz odgovornost i zalaganje možemo nositi i s momčadima koje su jače od nas. Crnica je dobra momčad, ali nije bauk. Uspijemo li ponoviti igru iz Zagreba, imamo se čemu nadati, posebno ako će nam realizacija biti malo bolja. Iako je taj susret protiv Futsal Dinama završio bez pogodaka, prilika je bilo puno na obje strane. Zato želim još jedno takvo izdanje pa će nam valjda nešto i ući - kaže Saša Voldin, trener osječkih malonogometaša.
Osječani na Murter putuju nekompletni, a nedostajat će im dva čovjeka iz prve postave. Matias Mijić je protiv Futsal Dinama dobio crveni karton, pa će pauzirati dva susreta, a Armando Kajfeš odradio je suspenziju iz istog razloga, međutim, prehlada ga je udaljila od terena i sigurno neće putovati s momčadi. U sastavu neće biti ni još jednog prekaljenog borca, Gorana Dakića. Zbog toga će Voldin imati nešto kraću rotaciju, ali se svejedno nada kako će njegov sastav pružiti dobru igru i kući se vratiti s nekakvim plijenom.


Dalibor Keler
PAROVI 6. KOLA
U 6. kolu Prve HMNL sastaju se: Crnica (Šibenik) - Osijek Kelme, Alumnus Sesvete - Novo vrijeme Apfel (Makarska), Vrgorac - Futsal Dinamo (Zagreb), Olmissum (Omiš) - Universitas (Split), Uspinjača Gimka (Zagreb) - Square (Dubrovnik).
Možda ste propustili...

TRETMAN, TRENING, PONOVNO TRETMAN…

Mitrović razveselio Srbe

DOBRO RASPOLOŽENJE NA OPUS ARENI

Mierezu sam morao reći da malo stane i predahne

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana