Regija
STIGLA POMOĆ

Dobili donaciju namirnica
za svih 120 obitelji
Objavljeno 19. studenog, 2020.
NAŠICE - Grad Našice i gradonačelnik Josip Miletić u suradnji sa Savjetom mladih Grada Našica i predsjednikom Goranom Konjetićem ponovno su podržali rad Socijalne samoposluge Našice te joj donirali potrebne namirnice. Socijalnoj samoposluzi uz pomoć vatrogasaca i članova Savjeta mladih predano je sedam vrsta proizvoda: ulje i brašno, Vegeta, tjestenina, mesni naresci, pasirana rajčica i mlijeko. Sve je kupljeno u količini za 120 obitelji, kako je naveo predsjednik Humanitarne udruge "Dar dobrote" Robert Kresić, zato što imaju toliko obitelji korisnika.

- Ova nam je podrška iznimno važna, posebice zbog činjenice što nam je u ovim teškim vremenima epidemije koronavirusa jako teško raditi i ne možemo održati svoje redovite akcije prikupljanja hrane i drugih potrepština – rekao je Kresić i naglasio kako će ova donacija pripomoći da paketi koje će raznositi u prosincu budu što bogatiji.

Gradonačelnik Miletić rekao je kako su na poziv Roberta Kresića uvidjeli potrebu za namirnicama te odlučili pomoći i kupiti potrebne proizvode.

- Grad Našice je uvijek pomagao i pomagat će u svim hvalevrijednim akcijama i za ljude koji su u potrebi. Želimo da svim korisnicima ovi proizvodi pomognu, a ako se pokaže potreba i ne bude dovoljno donacija ubuduće, mi ćemo i dalje stajati na raspolaganju - rekao je Miletić te zahvalio Robertu Kresiću i svim volonterima koji marljivo rade u Socijalnoj samoposluzi. M.Ku.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike