Dome slatki dome
LIFESTYLE PAMETNA PERILICA

Sama se čisti, miješa deterdžent i dezinficira
Objavljeno 19. studenog, 2020.
Perilica rublja skraćuje vrijeme pranja i do 50 % te smanjuje potrošnju energije do 20 %, bez kompromisa na učinkovitosti

Vjerojatno više nego ikada prije posvećujemo brigu o vlastitom zdravlju, ali i o stvarima koje nas svakodnevno okružuju. Površine češće dezinficiramo, dom češće čistimo, a odjeću češće peremo.

Odjeća je nešto bez čega jednostavno život ne možemo zamisliti. Od ustajanja pa do lijeganja odjeća je ona koja nas prati gotovo uvijek i svugdje. Zato i ne čudi kako je higijena i čistoća rublja svima visoko na listi brige o vlastitoj higijeni i zdravlju. Samsung, kao tehnološki lider, nudi vrhunske perilice rublja opremljene brojnim tehnologijama koje njegu, čišćenje i dezinficiranje rublja čine lakim i učinkovitim. Jedna od glavnih odlika je QuickDrive tehnologija, a pomoću koje perilica rublja skraćuje vrijeme pranja i do 50 % te smanjuje potrošnju energije do 20 %, bez kompromisa na učinkovitosti pranja. Vrijeme je izuzetno dragocjeno i vjerojatno svi oprezno biramo gdje ćemo i kako ga potrošiti, stoga ga nemojmo gubiti čekajući na završetak pranja. Kako bi svako pranje bilo učinkovito, Samsung predstavlja inovaciju Q-Drum kod koje perilica ima glavni bubanj i stražnju ploču koji se okreću neovisno. Kao dopuna učinkovitom pranju stoji tehnologija koja deterdžent miješa sa zrakom, stvarajući pjenu za snažno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama. Na krilima ove tehnologije nastao je Air Wash režim pranja koji dezodorira i dezinficira odjeću, tako da uvijek sačuva svjež miris. Neugodni mirisi i bakterije uklanjaju se korištenjem tek supervrućeg zraka. Za kraj dodajmo i Add Wash vratašca pomoću kojih možemo u bilo kojem trenutku dodati rublje koje smo zaboravili staviti u bubanj. Međutim, jednako koliko je važno održavati odjeću čistom, nužno je održavati i perilicu čistom. Zaboravite na posebne deterdžente, jer Samsung nudi Eco Drum Clean + ciklus koji uklanja prljavštinu i 99,9 % bakterija koje izazivaju neugodne mirise s bubnja i brtve vrata. Ova značajka obavještava korisnika o tome kada je perilicu potrebno očistiti preko aplikacije Smart Things koju svakako preporučamo instalirati.

Marin Režić
Čišće uz aplikaciju
Više ne moramo gubiti vrijeme iščitavajući etikete i oznake s odjeće koje mnogi ionako uklone jer im smeta pri nošenju. Brigu oko temperature, režima pranja i drugo vodi pametna perilica i aplikacija. Posebna Samsungova aplikacija SmartThings donosi bogati savjetnik u kojem odabiremo vrstu rublja, boje te razinu zaprljanosti. Temperaturu, režim pranja, broj ispiranja i sve druge parametre rada perilice, prilagodit će aplikacija na temelju naših unosa, a na nama je samo dodati deterdžent i omekšivač rublja prema želji i uživati u vrhunskim rezultatima.
Možda ste propustili...

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

Najčitanije iz rubrike