Mozaik
OVOTJEDNA LISTA HR TOP 40

Petar Grašo je na vrhu,
Fluentes osmi, a Mia 13.
Objavljeno 27. listopada, 2020.
Petar Grašo predstavlja novu pjesmu "Neće nas zauvik bit" i osvaja prvo mjesto na HR Top 40 najemitiranijih domaćih hitova!

Kao i mnogo puta do sada, pjesma je nastala vrlo spontano i u jednom dahu, a za nju je zaslužan već dobro poznati tim koji čine Vjekoslava i Tonči Huljić te sam pjevač Petar Grašo. Na drugom mjestu našao se Massimov hit "Mali krug velikih ljudi". Autorstvo potpisuje frontmen benda Vatra, Ivan Dečak, a izdaje ju Aquarius Records. S prošlotjednog 4. na 8. mjesto pala je osječka grupa Fluentes sa svojim novim singlom "Zadnji ljetni dan", dok se Mia Dimšić s pjesmom "Sretan put" popela jedno mjesto iznad prošlotjednog pa je sad trinaesta.
Slavonci su i na 14. mjestu, koje zauzima Opća opasnost s aktualnim singlom "Pusti me na miru". I pjesma Igora Delača "Nikad nije kasno" popela se na top-listi ovog tjedna, i to za pet mjesta, na sjajno 24.

Prvi, a ujedno i najviši novi ulaz na listu pripada pjesmi pod nazivom "U hladnoj sobi" popularnog benda Pravila igre, te osvaja visoko treće mjesto na listi. Bend se može pohvaliti i visokim petim mjestom YouTube trending liste prošlog tjedna. Na pjesmi su radili hit-mejkeri Sonja i Miro Buljan, a aranžman i produkcija je zajedničko djelo članova benda i svima poznatog producenta Nikše Bratoša. Ta snažna ljubavna pjesma prava je jesenska poslastica kojom se nastavlja niz uspješnih singlova. Pjesmu izdaje Gema produkcija.

Buđenje je udružilo snage sa Zoricom Kondžom, a rezultat je nova verzija pjesme “Svađa”, objavljene na albumu Buđenja, “Samo ti, samo ja” (2018.), koja se prvi put nalazi na listi. Pjesmu izdaje Croatia Records. Legendarni funk sastav The Bastardz ove godine ima razloga za slavlje jer obilježava tri desetljeća postojanja i 25 godina od objave prvog diskografskog izdanja EP-a “Your Love (Tvoja ljubav)”, koji je ujedno i prvo izdanje koje je objavila kuća Aquarius Records. The Bastardz u suradnji s Marijem Huljevom predstavljaju groovy singl “Što je svijet bez ljubavi”, koji se na HR Top 40 listi javlja kao posljednji novi ulaz.
T.Kvorka
I pjesma Igora Delača “Nikad nije kasno” popela se ovog tjedna, i to za pet mjesta, na sjajno 24.
Možda ste propustili...

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

KRATKI FILM REDATELJA NEBOJŠE SLIJEPČEVIĆA

Hrvatski film u selekciji Cannesa

Najčitanije iz rubrike