Sport
POGBA LJUTIT

Ne napuštam reprezentaciju Francuske
Objavljeno 27. listopada, 2020.
Veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba odbacio je medijske napise da napušta reprezentaciju zbog komentara francuskog predsjednika Emmanuela Macrona da je islam izvor međunarodnog terorizma.

Britanski list The Sun piše da je Pogba, koji je praktični musliman, reagirao na Macronove izjave objavom da napušta reprezentaciju Francuske.

- Neprihvatljivo, napisao je 27-godišnji Pogba na svom Twitter profilu, uz naljepnicu "fake news" (lažna vijest) koju je stavio na sliku naslova iz The Suna.

- I opet je The Sun to napravio. Apsolutno neutemeljena vijest, što sam napravio, ili što nisam nikada rekao niti pomislio. Zgrožen sam, ljut, šokiran i frustriran da me neki mediji koriste za lažne naslove u osjetljivim temama iz francuske svakodnevice. Ja sam protiv bilo kakvog i svih oblika terorizma i nasilja. Na žalost, neki novinari nisu odgovorni kada pišu vijesti, zlorabe svoju slobodu, ne provjeravaju ono o čemu pišu te stvaraju tračeve bez da vode brigu o tome utječe li to na živote drugih ljudi i na moj život - napisao je Pogba.

Ivana Liović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike