Regija
JAVNA TRIBINA ''ZAJEDNO ZA BOLJE SUTRA''

Vinkovčani sudjelovali u
pripremi gradskog proračuna
Objavljeno 25. listopada, 2020.

VINKOVCI

Završila je ovogodišnja Javna tribina ''Zajedno za bolje sutra'' u kojoj su građani, u okviru svojih mjesnih odbora, postavljali pitanja vinkovačkom gradonačelniku Ivanu Bosančiću.

Na gotovo svim tribinima pohvaljen je rad Gradske uprave po pitanjima komunalne infrastrukture jer od prošlogodišnje tribine do sada, napravljeno je mnogo. No, i ove godine ima dosta zahtjeva, prijedloga i molbi.

- Izravna komunikacija s građanima pokazala se vrlo kvalitetnom te smo s tom dobrom praksom nastavili i ove godine. Interakcija s građanima rezultira boljim planiranjem i organiziranjem proračuna, ali i pruža priliku da gradski proračun iskoristimo na najbolji način i bolje rješavamo probleme s kojima se svi zajedno suočavamo. Ovakve tribine nam puno znače jer preko njih dobivamo sve potrebne informacije, imamo neposrednu komunikaciju s građanima i tako smo sigurniji da novac odlazi na pravo mjesto. Dobili smo pregršt informacija iz svih mjesnih odbora i složit ćemo proračun koji će biti usmjeren prema građanima, a ideje koje smo čuli na tribinama će nam to olakšati. Bit će to proračun koji je potekao od građana i koji će riješiti barem jedan dio njihovih problema, rekao je Bosančić.

Sve prijedloge koji građani prezentiraju na tribinama u gradskoj se upravi razmatraju i sukladno njima se priprema plan komunalnih akcija i projekata.

Mario Kokaj

Možda ste propustili...

ZA ŠTO KVALITETNIJI ŽIVOT

Projekt “Zajedno sretni u starosti”

FORMIRALI DVIJE SKUPINE DJECE

U Ladimirevcima od danas radi vrtić

OČEKUJU DONACIJU IZ TIROLA

DVD uređuje garažu za vozilo

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZELENA OAZA U CENTRU VIROVITICE

Vrtu kod samostana nagodinu će vratiti izgled iz 18. stoljeća

2

PRI KRAJU GRADNJA SLAVONSKE KUĆE U BOŠNJACIMA

Kulin, rakija, šlinga, oborci - svi aduti na jednome mjestu

3

USELILI SE BRAVARIJA KOVAČEVIĆ, OBRT EISAO I SREDNJA ŠKOLA

PI Osvit dobio je još tri stanara