Sport
DRUGA HNL

Cibalijin niz zaustavljen u Rudešu
Objavljeno 25. listopada, 2020.
Dva koraka naprijed, jedan korak natrag, ritam je Cibalije u posljednjih šest kola Druge hrvatske lige odnosno otkad su u 5. kolu u Opatiji ostvarili prvu prvenstvenu pobjedu. Uslijedio je i domaći trobod protiv druge momčadi Dinama, da bi potom doživjeli poraz kod susjeda u Bijelom Brdu. Vratili su se Vinkovčani na pobjednički ritam s dvije uzastopne pobjede u Sesvetama, a potom i domaćom nad Solinom, da bi u subotu doživjeli novi poraz ovaj puta minimalan na gostovanju u Zagrebu kod Rudeša. Ako je to "vjesnik dobrih vijesti" onda Vinkovčanima slijede dvije pobjede pa smo sigurni da bih pristali na to da im je netko ponudio "žrtvovanje" poraza u Rudešu za dvije sljedeće pobjede. Uostalom, prigodu za nove bodove imati će igraći Cibalije već u srijedu kada će odigrati zaostalu utakmicu protiv druge momčadi Hajduka.
I kod Rudeša su moglii gosti odnijeti nekakav plijen. Uspješno su odolijevali sve do 72. minute kada je Andačić, koji je prije toga ušao u igru u 65. minuti, postigao pogodak koji je donio vrijedna tri boda za momčad koju s klupe vodi nekadašnji igrač Hajduka i internacionalac Mario Carević. Pokušali su gosti doći do pogotka i izjednačenja. U 85. minuti trener Cibalije Petar Tomić radi trostruku zamjenu, Galića, Barabana i Diyokea mijenja za Jazvića, Križanovića i Čoku, međutim do kraja susreta više nije bilo pogodaka pa se Rudeš na tablici približio na tri boda Cibaliji, koja želi li odmaknuti donjem domu i u proljeće ući u komotnoj situaciji morati će se što prije vratiti u pobjednički ritam. Srijeda i gostovanje Hajduka (16 sati) dobra je za to prilika. K.L.
RUDEŠ *1(0)

CIBALIA *0

ZAGREB - ŠC Rudeš. Gledatelja: 350. Sudac: Denis Plantosar (Darda). Strijelac: 1:0 Andačić (72.). Žuti kartoni: Burić (Rudeš), Galić, Diyoke (Cibalia). Crvenih kartona nije bilo.

RUDEŠ: Sušak, Grgić, Likin (od 65. Burić), Dajčer (od 57. Abdurahimi), Dominik Jalinous, Sesar (od 65. Andačić), Jelavić (od 82. Daniel Jalinous), Brajković, Muić, Burić (od 82. Kolega) i Ćosić.

CIBALIA: Đaković, Šarić, Galić (od 85. Križanović), Baraban (od 85. Čoko), Diyoke (od 85. Jazvić), Išasegi, Karabatić, Ciprić, Baltić, Jajalo (od 66. Bajić) i Perić-Komšić (od 76. Miljanić).
Možda ste propustili...

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

DOBRO RASPOLOŽENJE NA OPUS ARENI

Mierezu sam morao reći da malo stane i predahne

Najčitanije iz rubrike