Sport
BRZO ZAVRŠILA AVANTURA U ŠIBENIKU

Silvio Anočić pojačao Belišćane
Objavljeno 24. listopada, 2020.
Nekadašnji reprezentativni kapetan mlađih selekcija Hrvatske, bivši nogometaš Osijeka, talijanske Rome, Cibalije i Šibenika, karijeru nastavlja u trećeligašu Belišću. Nekada velika nada hrvatskog nogometa prošao je kalvariju zbog neugodne ozljede, karijera je bila pod upitnikom, a i sad je pitanje može li biti potpuno fit i igrati na najvišem nivou.

- Moram biti oprezan u izjavama. Idem dan po dan, utakmicu po utakmicu, a želja mi je da se što prije izliječim jer trenutačno o meni skrbe najbolji sportski liječnici u državi. Nakon toga želja mi je da me zaobiđu ozljede i kad počnem igrati da zajedno rastem sa suigračima i klubom. Belišće dobro poznajem jer je moje mjesto stanovanja samo nekoliko kilometara udaljeno od Gradskog stadiona. U Belišću se, uostalom kao i u Romi, Cibaliji i Šibeniku, da bi bio u momčadi, moraš neprestano dokazivati. Imam samo 23 godine i zato sam pun volje, želje i motiva. Sve suigrače u klubu poznajem i sretan sam što sam došao upravo u Belišće i želim opravdati očekivanja koja budu stavljena pred mene. Igrat ću na mjestu na kojem me trener bude postavio - kaže Anočić, koji je ove sezone krenuo u Šibeniku, ali ta je avantura kratko trajala. Trenutačno nije spreman za prvoligaške izazove, ali se nada da će jednog dana biti.

- Pokušat ću se dokazati kao igrač i napredovati. Oduvijek sam maštao i još maštam o karijeri pravog profesionalca, ali svjestan sam da je moj put bio teži, ali spreman sam se odreći svega samo da uspijem.

Jedna od etapa za dokazivanje sad je Belišće.

- Na treneru Davoru Rupniku je da odluči hoću li i koliko igrati. U NK-u Belišće je prava i zdrava sportska konkurencija, koja me samo može motivirati na još veći angažman i rad - zaključio je Silvio Anočić. Z. Kaptalan
Možda ste propustili...

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

HRGOVIĆ SE PRIPREMA ZA 1. LIPNJA

Meč će trajati nekoliko rundi

Najčitanije iz rubrike