TvObzor
PICKBOX NOW: SEKS, DROGA I PR

Oskarovka Anna Paquin u crnohumornoj britanskoj seriji
Objavljeno 23. listopada, 2020.

Britanska dramska serija Seks, droga i PR (Flack), s oskarovkom Annom Paquin u glavnoj ulozi, stigla je na Pickbox NOW. Ova sjajna serija crnohumorni je prikaz jedne londonske PR agencije, a na Pickbox NOW odmah će biti dostupne obje sezone.

Robyn (Anna Paquin), Amerikanka je koja radi u londonskoj PR agenciji. Kao stručnjakinja za odnose s javnošću, njezin je posao izvući ono najbolje iz najgorih situacija. Naime, ona raščišćava monumentalne nerede koje prouzroče njezini sebični klijenti. Iako potpuno vlada svojim poslovnim svijetom, njezin osobni život izmiče kontroli. Korporativni svijet odnosa s javnošću prikazan je otrovno, cinično i crnohumorno, a Oscarom nagrađena Anna Paquin suvereno vlada ovom britanskom serijom.

Američka glumica Anna Hélène Paquin Oscara je osvojila s 11 godina za najbolju sporednu glumicu u filmu Piano (1993), što je čini drugom najmlađom glumicom koja je osvojila ovu najprestižniju filmsku nagradu. Nakon uspješne karijere u mladosti, možda nam je najpoznatija po ulozi Rogue u X-Men franšizi (2000. – 2014.), za koju je nominirana za Saturn Awards. Njezin filmski opus uključuje i najnoviji film Martina Scorsesea The Irishman (2019). Paquin je također igrala glavnu ulogu u vampirskoj seriji Okus krvi (True Blood), a za svoju interpretaciju Sookie Stackhouse osvojila je Zlatni globus za najbolju glumicu u dramskoj seriji.

U ostalim ulogama su Sophie Okonedo (The Secret Life of Bees, Hellboy) kao Caroline, direktorica PR agencije, Genevieve Angelson (House of Lies) kao Ruth, Robynina sestra, Lydia Wilson kao Eve, Robynina najbolja prijateljica i kolegica u agenciji i Arinze Kene kao Sam, medicinski brat i Robynin dečko.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata