Sport
NIKAKO DA JOJ KRENE

Donna izgubila i četvrti meč u nizu
Objavljeno 20. listopada, 2020.
Donna Vekić odigrala je još jedan meč za što brži zaborav i izgubila na startu WTA turnira u češkoj Ostravi. Bolja od Osječanke bila je 23-godišnja ruska tenisačica Veronika Kudermetova (WTA - 47.) sa 6:2, 6:4 nakon 73 minute igre.

Bio je to njihov treći međusobni dvoboj i prva pobjeda Ruskinje, koju je Vekić dobila na turniru u Sankt Peterburgu, 2017., ali i 2019. godine.

Donni u posljednje vrijeme jednostavno ne ide, u Ostravi je upisala četvrti poraz u nizu, a Kudermetova je u utorak samo iskoristila brojne darove suparnice. U prvom setu je dvaput oduzela servis Osječanki, u trećem i petom gemu, te s lakoćom osvojila prvu dionicu. Bolje je Ruskinja ušla i u drugi set i odmah napravila break, Vekić je u osmom gemu vratila izgubljeno i izjednačila na 4:4, ali daljnje neizvjesnosti nije bilo. Već u sljedećem gemu ponovno je izgubila servis, a potom je Ruskinja uz malo problema uspjela završiti dvoboj i upisati prvu pobjedu nad indisponiranom Vekić.

U srijedu će meč prvoga kola igrati druga hrvatska predstavnica i peta nositeljica Ostrava Opena Petra Martić, a njezina suparnica na startu je Latvijka Jelena Ostapenko, 44. tenisačica svijeta. I. Li.
Možda ste propustili...

KICKBOXING PH U DISCIPLINI LOW KICK

U dvorani Jug se bori i svjetski prvak

IZBORILI PLASMAN NA SVJETSKO PRVENSTVO U UZBEKISTANU

Kustić: Uspjeh koji potvrđuje snagu hrvatskog futsala

Najčitanije iz rubrike