Sport
STOLNI TENIS

Medalje stigle i u Slavoniju
Objavljeno 19. listopada, 2020.
Opatija je bila domaćin stolnoteniskog prvenstva Hrvatske za najmlađe kadetkinje i najmlađe kadete, a s Kvarnera su medalje stigle i u Slavoniju - u Osijek, Vinkovce i Donji Miholjac.


U pojedinačnom dijelu kod "pingpongašica" naslov državne prvakinje osvojila je Lana Benko (TIS), a na postolju su stajale i srebrna članica Vodovod Osijeka Elena Vukovac te brončana Donjomiholjčanka Hana Čmelak. Obje su se okitile medaljom i u igri parova, igrale su zajedno i osvojile naslov viceprvakinja države. U ekipnom dijelu programa Donji Miholjac, za koji su nastupale Hana Čmelak, Hana Miličić i Julija Schweigert, osvojio je naslov najbolje ekipe Hrvatske. Kod najmlađih kadeta osječko-vinkovačka kombinacija Sven Perak/Ante Kolak uzela je broncu u igri parova, a Cibalia je bila druga u ekipnom dijelu programa, odmah do prvaka države iz Pule.
Sjajna Hana Čmelak u Donji Mihojac se s Kvarnera vratila s ukupno četiri medalje jer je nastupala i u mješovitim parovima gdje je s Benjaminom Šargačem (Ljubešćica) osvojila treće mjesto, odnosno brončanu medalju. I. Li.
Možda ste propustili...

PRVENSTVO HRVATSKE U HRVANJU

Roko Ćurić potvrdio odlazak na Euro

IZBORILI PLASMAN NA SVJETSKO PRVENSTVO U UZBEKISTANU

Kustić: Uspjeh koji potvrđuje snagu hrvatskog futsala

Najčitanije iz rubrike