Regija
VALPOVO I OSIJEK-KOTEKS POTPISALI UGOVOR

Prometna infrastruktura i javna rasvjeta u Zoni II
Objavljeno 19. listopada, 2020.
VALPOVO

Gradonačelnik Valpova Matko Šutalo s predstavnicima tvrtke Osijek-Koteks d.d. potpisao je ugovor o izvođenju radova na izgradnji prometne infrastrukture i javne rasvjete u Zoni malog gospodarstva II grada Valpova, potvrđeno je na službenim mrežnim stranicama Grada.

Valja podsjetiti da je projekt već počeo, u lipnju 2019., te da je njegovo trajanje predviđeno do kraja 2021. godine, do kada bi se taj prostor trebao u cijelosti infrastrukturno opremiti. Nositelj projekta je Grad Valpovo, njegova ukupna vrijednost iznosi 8.544.243,26 kuna, od čega su nepovratne 3.733.529,22 kune.

"Svrha projekta je razvoj i poboljšanje kvalitete poduzetničko-poslovne infrastrukture i povećanje broja poslovno-proizvodnih pogona i prostora u Osječko-baranjskoj županiji s ciljem privlačenja investicija i stvaranja mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta, a sve ulaganjem u izgradnju zajedničke osnovne infrastrukture unutar područja obuhvata Zone malog gospodarstva II u Valpovu", poručeno je iz valpovačke gradske uprave, odakle najavljuju da će u okviru projekta izgraditi 5649,70 četvornih metara poslovne infrastrukture te se očekuje porast broja poduzeća tijekom dvije godine nakon završetka samog projekta. L.A.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike