Mozaik
NOVA VERZIJA SVAĐE

Buđenje i Zorica Kondža udružili snage u sjajnom duetu
Objavljeno 19. listopada, 2020.

Kakav povratak dive Zorice Kondže! Buđenje, grupa koja si je odavno osigurala status na glazbenoj sceni, udružila je snage s jednom od najboljih pjevačica, neponovljivom Zoricom Kondžom. Rezultat je nova verzija pjesme "Svađa", objavljene na posljednjem studijskom albumu Buđenja "Samo ti, samo ja" (2018.).


- Još od vremena pjesama "Ima jedan svijet" i "Singing that rock’n’roll" Zorica Kondža mi je mjerilo za vrhunske ženske vokale. Izuzetno sam sretan i zahvalan što je došlo do suradnje u kojoj mi je prije svega važna vjerodostojnost. Svađa je tema koju često guramo pod tepih i ne hvalimo se njome na društvenim mrežama, ali je svakako sastavni dio života. Ako smo pjesmom bar nekoga probudili i osvijestili o toj temi, sretni smo zbog toga - izjavio je Darko Bakić, autor i frontmen Buđenja.

 




Zorica Kondža prepoznala je potencijal pjesme, pronašla se u njoj i nakon dugo vremena, na radost svih obožavatelja, osvaja nas opet svojim prepoznatljivim glasom – diva ostaje diva!


Glazbu i tekst potpisuje Darko Bakić, glazbeni producent je gitarist Buđenja, Vedran Baotić, a za miks i mastering zaslužan je Tomislav Mrduljaš i Igor Ivanović. Režiju spota snimljenog u predivnom cetinskom kraju, točnije, u Trilju, i u Kaštelima potpisuje Ante Gusić. I za kraj, da parafraziramo stihove pjesme: "Svađa ova donijela je puno toga, sjajan duet". T.K.

Možda ste propustili...

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

Najčitanije iz rubrike