Osijek
REGIONALNA KONFERENCIJA U PIA ANTUNOVAC

Savjeti poduzetnicima
Objavljeno 13. listopada, 2020.
U Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac u Gospodarskoj zoni Antunovac održat će se Regionalna konferencija za žene u poduzetništvu o temi "Kako preživjeti COVID krizu?", u četvrtak, 22. listopada, 2020. godine s početkom u 9.30 sati.

Konferencija će se, navodi načelnik općine Antunovac Davor Tubanjski, održati u okviru projekta "Oslonac u poslovanju - PIA Antunovac!", u organizaciji Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac - RODA d.o.o., u suradnji s Women in Adria.

U RODI pozivaju poduzetnice, poduzetnike i sve koji ozbiljno razmišljaju o pokretanju poslovanja da se odazvu na cjelodnevnu Regionalnu konferenciju na kojoj će se održati i umrežavanje poduzetničkih potpornih institucija te networking.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju te u skladu s predloženim nacionalnim mjerama za sprječavanje širenja koronavirusa, broj onih koji mogu sudjelovati ograničen je na 50 osoba, zbog čega organizatori predlažu da se iz jednog gospodarskog subjekta ili institucije prijavi po jedna osoba.

Prijaviti se može preko online obrasca dostupnog na poveznici www.womeninadria.com, gdje se ujedno nalazi i program konferencije, a za dodatna pitanja moguće je obratiti se na: info@roda-antunovac.hr ili na kontakt-telefone 031 670 492 i 099 392 35 77. D. Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike