Mozaik
PONOVNO NA OKUPU

AC/DC ima novu pjesmu, album stiže 13. studenoga
Objavljeno 12. listopada, 2020.
AC/DC će 13. studenoga objaviti novi, 17. album "Power Up". Bit će to prvi put nakon 2014. da legendarni band objavljuje novu glazbu. Tome je prethodio novi singl "Shot In The Dark", koji nam je stigao proteklog vikenda. U spotu vidimo legendarne članove u punoj snazi: Angus Young (gitara), Brian Johnson (vokal), Cliff Williams (bas gitara), Phil Rudd (bubnjevi) i Stevie Young (ritam gitara). Band se na albumu ponovno udružio s producentom Brendanom O"Brienom koji je već radio na albumima "Black Ice" (2008.) i "Rock Or Bust" (2014.).


AC/DC su pripremili 12 novih pjesama i pritom su ponosno zadržali svoj prepoznatljiv zvuk i sva moćna obilježja. "Power Up" dolazi u nekoliko verzija koje će sigurno oduševiti obožavatelje. Među njima će biti i limited edition, "Power Up" box s jedinstvenim paketom za obožavatelje - imat će opciju da pritiskom na gumb zasvijetli neonski logo i da se pri tom iz ugrađenih zvučnika čuje dio nove pjesme "Shot In The Dark". U boxu će biti CD, bogato opremljena knjižica s ekskluzivnim fotkama i USB punjačem koja omogućuje da box bude uvijek napunjen. Naravno, to će izdanje biti dostupno samo u odabranim prodavaonicama i u web-shopu banda. Bit će tu naravno i 180-gramski vinil.


AC/DC su jedan od najutjecajnijih bandova u povijesti s više od 200 milijuna prodanih albuma diljem svijeta. U Rock and Roll Hall of Fame su od 2003, a iza njih su brojne nagrade i rasprodane stadionske turneje. T.K.
Možda ste propustili...

SPEKTAKULARAN KONCERT U ARENI

Urban i gudači oduševili Varaždin

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike