Tehno
PRVI TAKVE VRSTE U KATEGORIJI OSOBNIH RAČUNALA

Lenovo predstavio ThinkPad X1 Fold koji pomiče granice rada s tehnologijom
Objavljeno 9. listopada, 2020.
Nosite malo, koristite mnogo. ThinkPad X1 Fold prilagođava se novim daljinskim, uredskim i hibridnim radnim modelima, omogućavajući početnicima prihvaćanje revolucionarne inovacije koje će osnažiti kreativnost, kolaboraciju i zabavu, dok se uređaj besprijekorno transformira prema njihovim specifičnim potrebama.


ThinkPad X1 Fold sada je dostupan za narudžbu, uključujući opcionalnu opremu kao što je Mini Fold tipkovnica koja se može pohraniti i bežično puniti unutar sustava; Lenovo Mod olovka kako bi korisnici mogli bilježiti, komentirati ili potpisivati pravne dokumente te Lenovo Easel Stand za jednostavno postavljanje portreta ili pejzaža na stol.


„Uzbuđeni smo što na tržište ne isporučujemo samo jedan, nego dva nevjerojatna uređaja koji će preoblikovati korisničko iskustvo dok rade od kuće, u uredu i bilo gdje između", rekao je Christian Teismann, predsjednik odjela za osobna računala za krajnje potrošače i pametnih uređaja tvrtke Lenovo. „Ponosni smo što korisnicima možemo pružiti inovativno audio/videoiskustvo, always on 5G povezanost, ultralagane i ultramobilne proizvode.“


„Nadovezujemo se na povijest inženjerske suradnje s tvrtkom Lenovo kako bismo potaknuli inovacije i isporučili nova PC iskustva na tržište", rekao je Gregory Bryant, izvršni potpredsjednik tvrtke Intel i generalni direktor Client Computing Group.


Svi proizvodi s brendom Think učitavaju se s verzijom Vantage koja je specifična za tvrtke, a ove jeseni dobiva nadogradnju. Commercial Vantage 1.2 aplikacija je na strani klijenta dizajnirana za tvrtke koja krajnjim korisnicima ne samo da olakšava ažuriranje hardverskih postavki, nego nudi i kontrole posebne za IT administratore zadužene za upravljanje flotom uređaja za njihovu tvrtku. S ovom je verzijom veličina instalacije upola smanjena, a sučelje pojednostavljeno tako da je lakše i brže upoznati značajke.


Današnju svijet sve više karakteriziraju raspršena i ‘ona koja radi na daljinu’ radna snaga. Commercial Vantage podržava korisnika gdjegod se nalazi te mu omogućuje prilagođavanje performansi baterije, mikrofone, zaslon i postavke kamere za optimizirano audiovizualnoiskustvo. Također pruža dodatnu sigurnost otkrivanjem nepouzdanih WiFi mreža te automatizacijom ažuriranja BIOS-a i firmwarea, osiguravajući bolju zaštitu uređaja od prijetnji koje mogu iskrsnuti. Za krajnje korisnike nadogradnja sustava odvija se jednim klikom, bez potrebe za uključivanjem IT službi za pomoć. Uz Commercial Vantage, IT administratori mogu održavati kontrolu nad svakim Lenovo uređajem u floti, odlučujući kada Vantage provjerava i instalira koja ažuriranja. ThinkPad X1 Fold sa sustavom Windows 10 dostupan je za narudžbu već sada te će biti isporučen za nekoliko tjedana, s početnom cijenom od $2,499.M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike