Tehno
PLANRADAR PREDSTAVIO VELIKU NOVOST – BIM MODUL

Softver za komunikaciju i dokumentaciju u građevinskim projektima
Objavljeno 9. listopada, 2020.
PlanRadar predstavlja inovaciju - Building Information Modeling (BIM) modul koji je ovaj softver za komunikaciju i dokumentaciju u građevinskim i nekretninskim projektima doveo na novu razinu. Proširenje softvera PlanRadar preglednikom BIM modela omogućit će upraviteljima i voditeljima objekata kao i građevinskim tvrtkama te arhitektima i inženjerima još učinkovitiji svakodnevni rad.


„Predstavljanjem ove inovacije, korisnici mobilnu i web-aplikaciju PlanRadar mogu koristiti kao BIM preglednik u uredu i na gradilištu, tako da više nemaju potrebe nabavljati zasebnu programsku opremu za pregledavanje takvih modela, a koji su danas standard. Nadalje, podaci o građevinskim i nekretninskim objektima koji su sadržani u BIM modelu, a koji su prenijeti u PlanRadar, prikazuju se izravno u BIM pregledniku unutar same aplikacije. To znači da će ticketi i sve u njima sadržane informacije o nedostacima, zadacima i nedovršenim poslovima biti vidljivi i u 3D prikazu objekta, a moći će se dijeliti sa svim korisnicima koji su u PlanRadaru za to ovlašteni, jednako kao i u već dobro uhodanom načinu rada u aplikaciji“, izjavio je Bojan Petković, direktor tvrtke PlanRadar za Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju.


Nakon uvoza modela, korisnicima su na raspolaganju sve detaljne karakteristike građevine koje su sadržane u BIM objektu – pozicija, dimenzije, vrste materijala i brojni drugi detalji. M.R.
Možda ste propustili...

NAJAVLJUJE ZAUSTAVLJANJE PRODAJE LASERSKIH PISAČA

Epson ima nove inkjet multifunkcijske pisače

NATJECANJE KOJE ORGANIZIRA ALGEBRA

Security Day uz nagradni fond veći od 100.000 kuna

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KOJI PAMETNI SAT KUPITI?

Uz sjajne karakteristike pametnog asistenta do najboljih rezultata

2

NAJAVLJUJE ZAUSTAVLJANJE PRODAJE LASERSKIH PISAČA

Epson ima nove inkjet multifunkcijske pisače

3

TEST: PHILIPS MOMENTUM 5000 27M1N5500P

Ova "zvjerka" nudi gaming na višem nivou