Tehno
AOC

Prijenosni touch screen monitor
Objavljeno 9. listopada, 2020.
AOC najavljuje novi prijenosni monitor sa zaslonom osjetljivim na dodir, koji je također USB-C poveziv, veličine 39.6 cm, odnosno 15.6 inča, IPS zaslon 16T2 modela dolazi s Full HD rezolucijom te ja lako poveziv s laptopom, stolnim računalom ili smartphoneom kroz svoja dva USB-C utora (koristeći zamjenski DisplayPort način), ili Micro HDMI utor.


Zavaljujući ugrađenoj 8000 mAh bateriji, model 16T2 može se koristiti u pokretu bez izvora napajanja te može služiti kao prijenosna baterija i puniti mobilni uređaj. Debljina manja od jednog centimetra, pametna i savitljiva navlaka za portretno i horizontalno korištenje te VESA zidni nosač, čine ovaj monitor sjajnim alatom za poslovne korisnike, kao i za gamere u pokretu, studente, IT administratore, mikropoduzetnike, DIY-ovce i mnoge druge.


Korisnici cijene višestruku funkcionalnost monitora koja povećava produktivnost i komfor na stolnom računalu, što je sada s novim 16T2 modelom također moguće, ali u mobilnom okruženju s mogućnošću prepoznavanja dodira u 10 točaka i Windows 10 certifikatom. Zahvaljujući dvostrukom USB-C i Micro-HDMI ulazima, ovaj prijenosni monitor moguće je povezati s različitim računalima, kako sa starijim, tako i s novijim modelima. Kada je povezan putem Micro-HDMI-a, monitor je moguće povezati s računalom putem USB-C na USB-A/C kako bi se uživalo u touch funkcionalnosti. Model 16T2 funkcionira i kao prijenosna baterija kada je upaljen i ugašen. Kada je povezan s glavnim računalom putem USB-C kabela, sam se puni, ali također puni i spojeni uređaj poput smartphonea. USB-C utora s obje strane monitora omogućavaju punjenje s lijeve strane te prijenos signala s desne strane i obrnuto. To omogućuje fleksibilno postavljanje koje se lako montira u kratkom roku. AOC 16T2 prijenosni monitor dostupan je od listopada ove godine prema preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2409,00 kn.M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike