Tehno
MOBITELI

Novi Samsung Galaxy S20 FE
Objavljeno 2. listopada, 2020.
Samsung je u novi S20 FE uključio značajke Galaxy S20 serije, poput superglatkog zaslona za scrollanje, kamere s ugrađenom umjetnom inteligencijom, naprednog čipseta, hiperbrze povezivosti, baterije koja traje cijeli dan, proširenog prostora za pohranu, a sve uz moderan premium dizajn, a u Hrvatskoj će biti dostupan od 2. listopada po pristupačnoj cijeni od 4999 kuna.


Galaxy S20 FE dolazi s pro-grade kamerom, prednjom kamerom od 32MP, s uključenom tetra-binning tehnologijom koja omogućuje trenutačno snimanje fotografija vrijednih objave. S velikim senzorima, uključujući obradu s više kadrova, uz Galaxy S20 FE pametni telefon korisnici mogu fotografirati živopisne fotografije čak i pri slabom osvjetljenju, uz jednostavan dodir na zaslonu. Obrada više kadrova u noćnom načinu s integracijom AI okvira stabilizira kadar u pokretu, zbog čega nam ostaje više vremena za zabavu. Ako korisnik fizički nije blizu kadra koji želi uhvatiti, tu je snažna značajka 30X Space Galaxy Zoom, koja omogućuje približavanje dovoljno blizu kako bi se ulovio željeni kadar kamerom novog Galaxy S20 FE pametnog telefona. Uređivanje i dijeljenje fotografija i videozapisa važno je svakom korisniku, pa se Samsung pobrinuo za olakšavanje stvaranja i uređivanja zapanjujućih fotografija i videozapisa u stvarnom vremenu, baš poput pravih profesionalaca. Savršen je uređaj za scrollanje ili gledanje videozapisa uz superglatki 6,5-inčni Infinity-O Super AMOLED zaslon i osvježanje od 120 Hz. Također, Galaxy S20 FE povezan je s ekosustavom Galaxy proizvoda, poput Galaxy Buds Live bežičnih slušalica i Galaxy Fit2 pametne narukvice.


Robusna baterija od 4500 mAH, moćne AP performanse i superbrzo punjenje svakom korisniku omogućuju da radi ono što voli, bez ikakve brige o trajanju baterije. M.R.
Korisnici mogu fotografirati živopisne fotografije čak i pri slabom osvjetljenju
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike