Sport
OSIJEK II DOMAĆIN KUSTOŠIJI

Pobjeda u Gradskom vrtu za mjesto pri vrhu tablice
Objavljeno 30. rujna, 2020.
Hrvatski nogometni drugoligaši imaju još jedno kolo tijekom tjedna, što je samo nastavak ludog tempa. Momčad Osijeka II će u okviru 8. kola danas biti domaćin zagrebačkoj Kustošiji. Momčad Igora Tolića taj će susret dočekati ohrabrena vrijednom pobjedom koju je ostvarila za vikend na gostovanju kod Inter Zaprešića zahvaljujući kojoj se probila u sam vrh ljestvice. Zato će susret protiv Kustošije biti novi dobar izazov za mladu osječku momčad jer sada treba potvrditi taj visok plasman.


- Uzdamo se u svoju mladost i energiju, a pobjeda u Zaprešiću dala nam je dodatno samopouzdanje. Kustošija je ozbiljna momčad, što potvrđuje i njezin bodovni učinak jer je skupila samo tri boda manje od nas. No veselimo se povratku u Gradski vrt i vjerujem kako ćemo doći do nove domaće pobjede kojom bismo se održali u vrhu tablice i malo se bodovno odvojili od momčadi iz sredine u koju pripada i naš današnji suparnik - rekao je Mihael Kuprešak, lijevi bočni Osijeka II.


Što se sastava tiče, nije ga lako pogoditi jer je trener Igor Tolić zbog zgusnutog rasporeda prisiljen rotirati momčad, ali na raspolaganju ima sve svoje adute osim Alekse Latkovića, koji je isključen u susretu protiv Intera, a za taj susret opet će na raspolaganju imati i Diona Drenu Belju s kojim napad osječke momčadi postaje opasniji.


Vjerojatni sastav: Barešić, Magodić, Gačić, Barišić, Benić, Ljubić, Babin, Kuprešak, Todorov, Mišković, Beljo.
Susret između Osijeka II i Kustošije igra se danas na stadionu u Gradskom vrtu s početkom u 15.30, a za gledatelje koji za ulazak mogu koristiti svoje prošlogodišnje sezonske ulaznice bit će otvoren donji dio zapadne tribine. D.Keler
Najčitanije iz rubrike