Regija
OSNOVAN OGRANAK DOMOVINSKOG POKRETA

Ilija Nikolić predsjednik ogranka DP-a
Objavljeno 29. rujna, 2020.
SLATINA - U Slatini je osnovan ogranak Domovinskog pokreta, prvi ogranak te stranke na području Virovitičko-podravske županije. Za predsjednika je izabran Ilija Nikolić, potpredsjednici su Damir Jakšić i Nikolina Tomić, tajnik je Igor Roland, a rizničar Goran Lacković.
Potporu novom ogranku stranke i njegovu vodstvu na osnivačkoj skupštini izrazili su povjerenik Domovinskog pokreta za Osječko-baranjsku županiju Krešimir Čabaj, zastupnik Domovinskog pokreta u Hrvatskom saboru Daniel Spajić, povjerenik za grad Viroviticu Hrvoje Svoboda i povjerenik za općinu Gradina Ivan Matić. Zahvaljujući na izboru za predsjednika i na ukazanom povjerenju, Ilija Nikolić naglasio je da se Domovinski pokret priprema za predstojeće izbore za mjesne odbore u gradu i za lokalne izbore te izrazio uvjerenje da će Domovinski pokret biti „jedna od vodećih snaga na političkoj sceni u gradu Slatini“.

Uoči osnivačke skupštine, čelništvo ogranka nove političke stranke u Slatini polaganjem lampiona odalo je počast poginulim hrvatskim braniteljima kod spomenika u Parku 136. slatinske brigade.
Petar Žarković
Možda ste propustili...

TISUĆLJEĆA MEĐU RIJEKAMA

Arheološka izložba u Etnološkom centru

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

IZNIMNO VELO ZANIMANJE

Poziv za potpore zasad zatvoren

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana