Mozaik
ŽELE RAZVESELITI DOMAĆU PUBLIKU

Ogenj uskoro spremaju vatreni open-air spektakl u Koprivnici
Objavljeno 26. rujna, 2020.
Koncertom će ujedno promovirati svoj drugi studijski album "Si kak jen"
Energični folk-rock Koprivničanci Ogenj ove godine nisu se dali smesti nezahvalnom situacijom u kojoj su se svi glazbenici našli otkako je krenula pandemija koronavirusa i ostavila brojne posljedice na sve, pa tako i glazbenu industriju. Iako će skupljanje novih kilometara na turnejama u inozemstvu još neko vrijeme pričekati, Ogenj će razveseliti domaću publiku velikim koncertom u Koprivnici, 2. listopada, uz poštivanje svih epidemioloških mjera opreza (pola kapaciteta već je planulo).


Na predivnim obroncima koprivničkih bedema, s istočne strane Oružane, Ogenj za ovu priliku pripremaju sjajan “vatreni” spektakl koji će činiti njihov cjelokupni asortiman poskočica, emotivnih rokerica i srcedrapajućih balada. Program će biti koncipiran kao konceptualno live djelo u suradnji s njihovim već poznatim gostima, Folklornim ansamblom Koprivnica, kvartetom Libra i talentima Koprivničkih mušketira i haramija koji će izvesti razne vatrene akrobacije.


Koncertom će ujedno promovirati svoj drugi studijski album "Si kak jen", koji su objavili u svibnju ove godine ponovno u nakladi diskografske kuće Dancing Bear. Naime, kroz zreliji i studiozniji pristup, dobitnici dvije nagrade Porin za svoj prvijenac "Domaj", na novom izdanju "Si kak jen" uspjeli su utjeloviti svoju divlju stranu, ali i sve ono što tako dobro rade na pozornici te zapakirati u jedan osvježavajući uradak kojim su dokazali da su se popeli stepenicu iznad, i produkcijski i svojim pristupom glazbi.


Kvalitetu, energičnost i slojevitost novog izdanja "Si kak jen" prepoznali su i brojni glazbeni kritičari i urednici koji su kroz recenzije objavljene na relevantnim glazbenim portalima, novinama, televizijskim i radijskim postajama pružili golemu podršku kvalitetno satkanim recenzijama s visokim ocjenama. Album "Si kak jen" u CD formatu možete nabaviti u Dancing Bear prodavaonicama u Zagrebu, Splitu i Osijeku te putem Dancing Bear web-shopa - www.dancingbear.hr, po cijeni od 89 kn. Slušajte ga i na svim digitalnim platformama. Ulaznice za koncert pronađite na ticket2go.hr. U pretprodaji iznose 40 kn, a na dan koncerta 50 kn. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DOLAZE SVJETSKA I REGIONALNA BLUES IMENA

Headliner Thrill Blues Festivala je 19-godišnja senzacija iz Velike Britanije

2

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

3

DISKOGRAFSKA SPAJALICA: VLADIMIR KOČIŠ ZEC

Volim napraviti povremeno određene pomake, odmak od nekog svojeg standarda