Novosti
SANJA BOŠNJAK IMENOVANA DRŽAVNOM TAJNICOM

Hvala ljudima koji su me ohrabrivali da ja to mogu!
Objavljeno 24. rujna, 2020.

Na zatvorenom dijelu 11. sjednice Vlade RH danas je za novu državnu tajnicu Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine imenovana Sanja Bošnjak iz Slatine. 

Sanja Bošnjak bila je dugogodišnja ravnateljica Razvojne agencije Virovitičko-podravske županije VIDRA, bila je zamjenica virovitičko-podravskog župana, a od siječnja 2016. do svibnja 2017. godine bila je obnašateljica dužnosti župana. Nakon toga imenovana je pročelnicom Ureda državne uprave VPŽ, a na mjesto državne tajnice dolazi s funkcije direktorice Panonskog drvnog centra Virovitica. Sanja Bošnjak bila je ove godine i povjerenica Vlade za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskog vijeća Orahovice, koje je raspušteno jer nije u zakonskom roku donijelo proračuna za ovu godinu. U Gradskom vijeću Slatine predsjednica je Kluba vijećnika koalicija HDZ-HSLS-HSP.


U objavi na Facebooku Sanja Bošnjak je napisala: „S današnjim danom vlada RH, premijer Plenković i ministar Horvat dali su mi povjerenje i imenovali me državnom tajnicom u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine. Ovo treće postaje moj resor, predzadnji sam korak napravila, sada slijedi – posao. Hvala mojoj obitelji na podršci (znamo da nam neće biti ni lako ni jednostavno, ali mi smo obitelj), Josipu Đakiću na povjerenju, nekolicini hrabrih ljudi koji su me ohrabrivali da ja to mogu. Mogu i hoću!“

Petar Žarković

Možda ste propustili...