Osijek
GLAZBENA RADIONICA ARS NOVA

U subotu upisi za poduke iz gitare, klavira, sintesajzera...
Objavljeno 25. rujna, 2020.
Glazbena radionica Ars nova poziva nove polaznike na upise i dogovor za raspored u prostorije Pučkog otvorenog učilišta, Ulica Lorenza Jägera 6 u subotu, 26. rujna 2020., u 9 sati.

"U glazbenoj radionici Ars nova raspolažemo svim potrebnim materijalima, notama i instrumentima nužnima za kvalitetno izvođenje nastave, tako da polaznici gotovo svih poduka na nastavu ne moraju nositi svoje instrumente. Rasporedi se formiraju prema željama svakog polaznika posebno, uzimajući u obzir smjene i ostale izvanškolske aktivnosti svih naših učenika. Nastavu održavamo i subotom, što, prema iskustvu, odgovara velikom broju polaznika", ističu u glazbenoj radionici.

Nastava se odvija individualno ili u vrlo malim grupama, po dvoje, troje, maksimalno četiri polaznika. Također, polaznici mogu odabrati trajanje nastave: jednom tjedno 60 min, jednom tjedno 45 min, ili dvaput tjedno 30 min.

Poduke iz gitare, klavira, sintesajzera i električne gitare samo su dio poduka koje se mogu pohađati u glazbenoj radionici Ars nova jer je, sukladno sa željama, moguće organizirati poduku za gotovo svaki instrument.

"Na kraju svake nastavne godine organiziramo javnu produkciju, tj. svečani, završni koncert, i dodjelu diploma o završenom tečaju, a na koncertu se predstavljaju naši najmarljiviji polaznici, oni koji su svojim trudom napravili najveći napredak, a takvih je iz godine u godinu sve više", zaključjuju u Ars novi.

Dodatne obavijesti mogu se dobiti na telefon 091-2002-795, a obrazac za online prijavu nalazi se na web-stranici www.arsnova.hr. D. Pejić
Možda ste propustili...

HRVATSKO DRUŠTVO ZA BUBREG HRVATSKOG LIJEČNIČKOG ZBORA

Kongres nefrologa od 12. do 14. 4.

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

Najčitanije iz rubrike