Dome slatki dome
INICIJATIVA BOSCH I GARDENA

Ušteda novca i prostora uz nove akumulatore
Objavljeno 24. rujna, 2020.
Cilj je korisnicima ponuditi najveći sustav za akumulatore koji povezuje različite robne marke

Bosch i Gardena sklopit će suradnju te će, zajedno s drugim vodećim robnim markama, pružati sustav akumulatora za proizvode više robnih marki unutar cijelog doma i izvan njega: sustav Power for All Alliance. Temelj tog sustava je Boscheva bežična tehnologija.

„Svoj sustav činimo dostupnim drugim proizvođačima i na taj način korisnicima nudimo veću fleksibilnost neko ikada prije. U budućnosti će istim akumulatorom od 18 V moći pokretati električne alate, vrtne alate i kućanske uređaje iz Boscha, kao i proizvode robnih marki Gardena, Emmaljunga, Gloria, Wagner i Rapid”, izjavio je Henk Becker, predsjednik društva Robert Bosch Power Tools GmbH.

Na taj će način korisnici uštedjeti novac, prostor i vrijeme kada kupe proizvode iz asortimana Power for All Alliance. Hrpa nekompatibilnih akumulatora i punjača različitih robnih marki stoga će postati stvar prošlosti. Zajednički je cilj korisnicima ponuditi najveći sustav za akumulatore kojim se povezuju različite robne marke te time i područje primjene za njihov dom: alati za kućnu radinost, vrtni alati i alati za čišćenje, kućanski uređaji, proizvodi za premazivanje površina, za slobodno vrijeme i kampiranje – i mnogo više.

Pär Åström, predsjednik društva Gardena: „Naši korisnici traže snažan, pouzdan i svestran akumulator koji mogu upotrebljavati za mnoge potrebe unutar svog doma i vrta te oko njih. Zbog toga smo se u društvu Gardena odlučili udružiti s društvom Bosch, kako bismo stvorili sustav Power for All Alliance.” „Uvjereni smo da je budućnost u bežičnom i fleksibilnom radu. Sustav Power for All Alliance dobitak je za sve”, potvrdio je Markus Kress, predsjednik i vlasnik društva Gloria House and Garden.

Boschevi proizvodi i dalje su kompatibilni sa starijim verzijama, sve do verzija iz 2007., što je važno za korisnike: više od 20 milijuna Boschevih akumulatora od 18 V za kućnu radinost i vrtne alate koji su već na tržištu bit će i dalje kompatibilno s odgovarajućim punjačima. Bosch već nudi širok asortiman bežičnih alata za kućnu radinost i vrtnih alata te će ga sustavno povećavati u nadolazećim godinama. Gardena prebacuje sav svoj asortiman proizvoda od 18 V na akumulatorski sustav Alliance za nadolazeću sezonu vrtlarskih radova. Svi drugi partneri proizvode rješenja koja pokreću Boschevi akumulatori te su u tom smislu već zastupljeni na tržištu. Glede sustava Power for All Alliance, tvrtke će poticati novu fleksibilnost za cijeli dom u budućnosti.
Marin Režić
Inicijativa
Bosch i Gardena
Raste potražnja za bežičnim alatima
Pokretanjem i proširenjem bežičnog segmenta stvara se znatna dodana vrijednost za korisnike. „Potražnja za bežičnim alatima neprestano raste. Za pet godina njihov će se udio već povećati s oko 40 na 60 posto. Ulaganje u naš akumulatorski sustav ulaganje je u budućnost”, izjavio je Henk Becker. Uspostava sustava Alliance prvi je korak k partnerstvu sa snažnim robnim markama te se već raspravlja o daljnjim proizvođačima.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike