Osijek
ANTUNOVČANI

Nastupaju zajedno na sajmu
Objavljeno 24. rujna, 2020.
Kako bi se promoviralo gospodarstvo općine Antunovac, tamošnja lokalna samouprava uvijek nastoji pomoći koliko može u prezentaciji svega onoga što se stvara u Antunovcu i Ivanovcu. Tu se misli na domaće i ostale proizvode koji se nađu “pod zajedničkim krovom” velikog štanda koji Općina Antunovac zakupi kako bi bilo dovoljno mjesta za sve one koji se žele predstaviti na sajamskoj priredbi kao što je predstojeća - 23. Osječki jesenski sajam.

Načelnik Općine Antunovac Davor Tubanjski kaže da se i ove godine vide na već poznatoj lokaciji s njihovim poduzetnicima i njihovim proizvodima u Osijeku na sajamskom prostoru Pampas od petka, 2., do nedjelje, 4. listopada.

- Naši proizvođači zaista imaju što ponuditi, riječ je o kvalitetnim proizvodima na koje smo ponosni. Na ovaj način olakšavamo im prezentaciju njihovih djelatnosti i proizvoda kupcima. Pozivam sve koji su već naviknuti tradicionalno dolaziti i kupovati proizvode naših poduzetnika, ali i one koji tek žele otkriti što naši ljudi nude, da pogledaju i izaberu nešto iz raznolike ponude proizvođača s područja općine Antunovac, kojima smo ponudili nastup uz općinsku potporu da bismo im smanjili troškove prezentacije. Svi poduzetnici s područja Antunovca, Ivanovca i iz Gospodarske zone Antunovac imaju u Općini Antunovac partnera, stojimo im na raspolaganju. Tu smo da pružamo i ovakvu i svaku drugu potporu u realizaciji ideja i razvoju kako velikih tvrtki i obrta tako i kućnih radinosti i ostalih djelatnosti. Za tu i slične namjene Općina Antunovac odvaja sredstva kao potporu poduzetnicima – kazao je Davor Tubanjski.

On smatram da je to odličan način promocije, jer su sajmovi posjećeni, što u konačnici rezultira dobrim trgovanjem, odnosno zaradom izlagača, ili će pak sklopiti poslovnu suradnju s nekim od onih koji izlažu ili su došli posjetiti sajam. D. Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike