Osijek
UKRASI ZA JELE NA POLICAMA TRGOVINA

Iako je rujan, kupci se vesele Božiću
Objavljeno 24. rujna, 2020.
Osijek se posljednjih desetak dana može ravnopravno svrstati uz bok zapadnoeuropskim gradovima, bar kada je u pitanju božićni asortiman na policama trgovina, na kojima se već sada nalaze kuglice, lampice i minijature Djeda Božićnjaka!

I dok mnogi negoduju protiv božićne shopping manije već u listopadu, trgovci zadovoljno trljaju ruke. "Izbacili smo na police božićni asortiman koji nam je ostao od prošle godine. Naravno, po povoljnijim cijenama od onih koje su ti proizvodi ‘držali‘ lani u prosincu. Imamo svega, no ipak najviše kućnih dekoracija i onih za jelu. Kupci su odlično reagirali na ovu ponudu, nisam čuo da netko imao ikakvu zamjerku. Vjerujem da u ovoj situaciji sama pomisao na dolazak Božića i kraj ove grozne godine svakoga veseli", komentira trgovkinja.

A cijene su uistinu pristupačne. Tako se, primjerice, set od 50 zlatnih ili crvenih kuglica za bor srednje veličine sada može kupiti već za 40 kuna, a popularni špic-ukrasi za bor u obliku tuljca prodaju se već za 15 kuna! I. Solar
Možda ste propustili...

CENTAR ZA PRIHVAT BESKUĆNIKA

Psihosocijalna radionica i tribina

HAKOM I KONCAR OBAVILI PRVA MJERENJA

Zračenje 5G mreže niže od propisanoga

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OSJEČANI NESPREMNI ZA NOVI SUSTAV

U jednom danu prodano na stotine TV prijamnika

2

ASFALTIRANJE NA GRADILIŠTU UZ BILJSKU CESTU

Za manje od tri mjeseca rekonstruirali biciklističku stazu od Osijeka do Bilja

3

SKUPŠTINA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

Deset novih strateških projekata u županiji