Mozaik
STIŽE NOVA DOZA ZABAVE UZ GLAZBENE LEGENDE NA NOVOJ TV

Vraća se show "Tvoje lice zvuči poznato"
Objavljeno 22. rujna, 2020.
Show ‘‘Tvoje lice zvuči poznato‘‘ od ove nedjelje donosi novu dozu zabave uz fantastične transformacije i izvedbe osmero kandidata šeste sezone. Lu Jakelić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Lana Klingor, Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek prolaze nevjerojatne transformacije, a ovotjedna emisija donosi pregršt zabave i smijeha. Tomu će pridonijeti i žiri: Goran Navojec, Igor Mešin, Indira Levak i Nives Celzijus.


Lu Jakelić preobrazit će se u Ciaru, a Siniša Ružić u ovotjednoj emisiji napokon je u muškoj transformaciji kao Ricky Martin. Kao dvojica muškaraca, Mladen Grdović i Bepo Matešić, nastupit će Neda Parmać te izvesti ‘‘Nije u šoldima sve‘‘. Mario Valentić, nakon štikla i ženskih uloga, za treću emisiju postaje Billy Idol. Prisjetimo se, Lana Klingor pobijedila je sa svojim posljednjim nastupom u showu te s okusom pobjede nastupa kao Rihanna s pjesmom ‘‘Diamonds‘‘.
Marina Orsag je ovaj put Ozuna, a izvest će njegov hit ‘‘Taki taki‘‘. Marko Braić će nakon dvije zahtjevne ženske uloge koje je imao već u ovom hit-showu uskočiti napokon u mušku te podsjetiti sve gledatelje na spot grupe Outcast. U Claudiju Beni pretvorit će se pak Fabijan Pavao Medvešek, koji će otpjevati pjesmu ‘‘Više nisam tvoja‘‘ s kojom je pjevačica nastupila na Eurosongu. T.K.
Možda ste propustili...

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

Najčitanije iz rubrike