Regija
ZAVRŠENO NATJECANJE U MINI LIGI ZŠRU-A

Najviše pehara i medalja Šaranu
Objavljeno 22. rujna, 2020.
PODGAJCI PODRAVSKI

Završnica Mini lige Zajednice športsko-ribolovnih udruga Donji Miholjac u lovu ribe udicom na plovak održana je u Podgajcima Podravskim na Staroj Dravi. Sudjelovali su kadeti/kadetkinje i juniori/juniorke u tri kola, a u Mini ligi ZŠRU-a zajedno se natječu muškarci i žene, kao i mješovite ekipe.

U ukupnom poretku, kadeti ŠRD-a Zlatni karas Viljevo zauzeli su treće mjesto, iza ŠRD-a Smuđ 1 Črnkovci kao drugoplasiranih, dok su natjecatelji RŠU-a Udica Donji Miholjac pobjednici Mini lige ZŠRU-a Donji Miholjac. U pojedinačnoj je konkurenciji, pobjednik Mini lige ZŠRU-a Stjepan Đakovac iz RŠU Udica, ispred klupskog kolege Samuela Kovačevića, a treća je Angelika Majdenić iz ŠRD-a Smuđ 1 Črnkovci. Prvo mjesto kod kadetkinja ostvarile su natjecateljice ŠRD-a Šaran Podgajci Podravski, a drugo ŠRD-a Zlatni karas Viljevo. Pojedinačno, pobjednica je Nina Sudarić, drugo je mjesto osvojila Mia Sudarić, a treće Ena Sudarić, sve iz ŠRD-a Šaran Podgajci Podravski.

Kod juniora, prva je ekipa ŠRD-a Šaran, a druga ŠRD-a Zlatni karas. Natjecatelji Šarana i podjedinačno su ostvarili veliki uspjeh. Prvo mjesto pojedinačno pripalo je Alanu Dolančiću, drugo Karli Golinac, a treće Tinu Dolančiću. Pehare i medalje najuspješnijima uručio je predsjednik Zajednice športsko-ribolovnih udruga Donji Miholjac Tihomir Ronta.

Domaćin završnog kola Mini lige ZRŠU-a Donji Miholjac bio je ŠRD Šaran iz Podgajaca Podravskih. S.F.
Možda ste propustili...

U BELOMANASTIRSKOJ OŠ DR. FRANJE TUĐMANA ODRŽAN PROLJETNI SAJAM

Novac prikupljan u humanitarne svrhe

Najčitanije iz rubrike