Regija
SUZANA ZIDAR, RAVNATELJICA DJEČJEG VRTIĆA VINKOVCI

U vinkovačkim vrtićima nema potrebe za dodatnim zapošljevanjem
Objavljeno 21. rujna, 2020.

Na izjavu Božice Žilić, predsjednice Sindikata obrazovanja, medija i kulture, udruženog u Savez samostalnih sindikata Hrvatske, kako Sindikat traži dodatno zapošljavanje odgojitelja i spremačica, mogućnost da spremačice borave u prostorima s djecom i da se odgojiteljima omoguće dežurstva u barem dvije skupine djece, reagirala je Suzana Zidar, ravnateljica Dječjeg vrtića Vinkovci u kojemu je sedam vrtića s područja Vinkovaca.

Ravnateljiva Zidar pojašnjava kako njihovim vrtićima nema nikakvih problema, situacija je pod kontrolom, a organizirali su se na način koji odgovara svima, odgajateljima, djeci i roditeljima.

- Bila sam iznenađena kada sam vidjela apel Sindikata, budući da je kod nas sve pod kontrolom. Mi smo se organizirali, radimo svi normalno kao i do sada i nema potrebe za nikakvim dodatnim zapošljavanjem. Malo smo radno vrijeme raspodijelili, radimo redovno i sve je prihvaćeno normalno – objašnjava Suzana Zidar, dodajući kako su se i djeca i roditelji jako dobro prilagodili novoj situaciji.

U Dječjem vrtiću Vinkovci, podsjeća ravnateljica, trenutno je zaposleno 50 odgajatelja u 25 skupina – na svakoj skupini rade po dva odgojitelja.  (M.F.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike