Regija
IZ TEKIJE I GRADA POZIVAJU NA STRPLJIVOST

Radovi na aglomeraciji vozačima znatno otežali prometovanje Požegom
Objavljeno 18. rujna, 2020.
POŽEGA - Kroz Požegu posljednjih dana nije nimalo lako automobilom proći ni rođenim Požežanima, koji vrlo dobro poznaju sve ulice i prečace. Razlog prometnom "krkljancu" činjenica je da su u tijeku radovi na novim kružnim tokovima te vodovodnoj i kanalizacijskoj mreži.

U sklopu projekta poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Požega obavljaju se radovi ukupno vrijedni gotovo 92 milijuna kuna. Najzahtjevniji dio tog projekta radovi su koji se izvode upravo u gradu Požegi, vrijedni više od 40 milijuna kuna. Ovih dana oni se izvode u dijelu Zrinske ulice, između raskrižja s ulicama Milke Trnine i Ante Starčevića, u Pavla Radića, gdje se radi na rekonstrukciji kanalizacijske mreže i kućnih priključaka, te u Ulici Eugena Kvaternika. Radovi se u gradu Požegi izvode planiranim intenzitetom uz prethodno odobrene elaborate privremene prometne regulacije.

- Ovim putem molimo sve građane Požege, kao i sve druge koji prometuju požeškim prometnicama, za razumijevanje i strpljenje te poštovanje postavljene privremene prometne regulacije kako bi se radovi na izgradnji i rekonstrukciji kanalizacijskog sustava što prije uspješno priveli kraju – poručuju iz tvrtke Tekija i Grada Požege.

Treba napomenuti kako su počeli i radovi u požeškom prigradskom naselju Dervišaga, koji se izvode u sklopu projekta aglomeracija Pleternica. B.S.T.
Možda ste propustili...

JOŠ JEDNA ŽELJA MJEŠTANA VALPOVŠTINE POSTALA JE REALNOST

Novi most preko Vučice i novo raskrižje

CRVENI KRIŽ: MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE

OŠ Bilje i Medicinska škola Osijek pobijedili

IZNIMNO VELO ZANIMANJE

Poziv za potpore zasad zatvoren

Najčitanije iz rubrike