Mozaik
ZVAT ĆE SE "KNJIGA POEZIJE"

Kantautor Mladen Burnać snima glazbeni film
Objavljeno 18. rujna, 2020.
Zagrebački kantautor Mladen Burnać snima cjelovečernji dokumentarno-glazbeni film o svojem novom albumu, naziva "Knjiga poezije". Snimanje je započelo prije nekoliko dana, u elitnom zagrebačkom Westin hotelu. U pitanju je film u kojemu će biti predstavljene nove pjesme te razgovori sa suradnicima na albumu - sve samim vrhunskim domaćim glazbenicima. To su: Matija Dedić (klavir), Branimir Mihaljević (klavir), Doris Karamatić (harfa), Matej Mihaljević (violina), Ivica Premelč (saksofon), Đuli Alimoski (fluta), te Dragomir Herendić, virtuoz na gitari i aranžer albuma. Mladen je autor glazbe i stihova na svih 15 pjesama.


U filmu se pojavljuje i glumica Mila Elegović te vrhunska balerina Leda Šeparović (živi i radi u Rusiji, a koja je ujedno i jedina Hrvatica koja nastupa u slavnom Mikhailovskom teatru u Sankt Peterburgu.
Deseti album u karijeri objavit će zajedno s filmom krajem listopada. Redatelj je Marko Dimić. Mladen tako postaje i prvi domaći izvođač koji je snimio film za još neobjavljeni album. T.K.
Možda ste propustili...

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

PIONIRI PROGRESIVNOG METALA DOLAZE U HRVATSKU

Dream Theater u Areni Zagreb

POPULARNA SARAJEVSKA GRUPA

Zabranjeno pušenje rasplesalo Osijek

Najčitanije iz rubrike