TvObzor
FOX CRIME: ODLUČNA I PRAVEDNA – NOVA SERIJA "TOMMY“

Eddie Falco kao prva žena na poziciji šefa policije Los Angelesa
Objavljeno 18. rujna, 2020.
Osvajačica brojnih televizijskih i glumačkih nagrada te višestruka dobitnica nagrade Emmy - Edie Falco, zvijezda je nove kriminalističke drame “Tommy”, koja se počela prikazivati 16. rujna u 22 sata na kanalu FOX Crime. Edie Falco će tako utjeloviti bivšu časnicu NYPD-a Abigail “Tommy” Thomas, koja je postala prva žena na poziciji šefa policije Los Angelesa.

Osim s novim poslovnim izazovom Abigail će se susresti i s izazovima u privatnom životu. Nakon rastave Abigail se seli u Los Angeles, gdje živi njezina starija kći i unuka, koje nije vidjela dugo vremena. Odnos majke i kćeri daleko je od idealnog. Kate prezire majku jer je uvijek stavljala posao i vlastitu karijeru ispred svoje djece i obitelji te nikad nije htjela poraditi na njihovu odnosu. Prva sezona serije prepuna je zanimljivih slučajeva koji će dočekati novu šeficu policije Los Angelesa. Ubojstvo poručnika, silovanja i glamurozan život zvijezda postat će dio Abigailine svakodnevnice.

Istinska policajka iz New Yorka, Abigail “Tommy” Thomas svojim nepopustljivim poštenjem i beskompromisnom taktikom sprječava da društvena, politička i nacionalna pitanja ometaju djelotvorno provođenje zakona u Southlandu.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata