Dome slatki dome
SLAVINE

Ukras koji pokazuje osobnost, dizajn i stil
Objavljeno 17. rujna, 2020.
Osim estetskog izričaja, slavine su i ključni element doma koji mora zadovoljiti i sve potrebe za funkcionalnošću

Slavine u kući, ili u stanu, poput završnog su ukrasa kojim za cilj imamo istaknuti osobnost, dizajn, stil i priču našeg doma. Međutim, osim estetskog izričaja, slavine su i ključni element doma koji mora zadovoljiti i sve potrebe za funkcionalnošću.

Dodajmo svemu navedenom visoku kvalitetu i pred nama je poprilično zahtjevan zadatak odabira slavine u nepreglednoj ponudi koja se nudi u trgovinama. Međutim, uz njemački Kludi lako ćemo naći slavine koje mogu pratiti našu dizajnersku priču uz visoku razinu funkcionalnosti i najvišu kvalitetu.

Ako ste u poslu opremanja kupaonice tada ste se već sigurno uvjerili u zaista veliku ponudu slavina, među kojima treba odabrati onu koja će najbolje pristajati vašim potrebama. Prvi kriterij prema kojemu biste trebali odabrati slavinu jest njezina kvaliteta. Ono što Kludi slavine od konkurencije ističe je, dakako, proizvodnja u Europi. Njome se može jamčiti vrhunska kvaliteta koju danas kupci itekako traže. Želite li slavine kao u luksuznom hotelu, Kludi je ta razina kvalitete. Sve Kludi slavine su beskompromisne u pogledu kvalitete izrade, a osim materijala i načina izrade zbog kojih slavine odišu masivnošću i robusnošću, valja istaknuti i keramički ventil koji u krugu poznavatelja stoji kao jamac dugovječnosti jedne slavine. Kada smo se odlučili za Kludi, tada u velikoj ponudi treba odabrati onu slavinu ili slavine koje prije svega tehnički zadovoljavaju naše zahtjeve. Naime, provjerite tražite li slavinu za ugradnju na sam umivaonik, na zid, ili na kupaonski element. Dobra je stvar da bez obzira na poziciju ugradnje, Kludi u svojoj ponudi ima sve slavine. Treći korak je odabir dizajna i boje. Ovdje je zaista teško dati određenu preporuku, jer kako i narodna poslovica kaže - o ukusima se ne raspravlja, tako i pri izboru dizajna slavine vodite se vlastitim željama. Kludi i u pogledu dizajna opet ulazi u vrh ponude slavina, a to potvrđuju i brojne neovisne asocijacije, poput RedDot, Plus X i brojnih drugih koji redovito nagrađuju Kludi za dizajn slavina.
Marin Režić

Bez kamenca
Kludi je njemački proizvođač slavina koji je svoju priču počeo prije gotovo 100 godina. Posebnu priču ima sa svojim samostojećim slavinama. Dakako, riječ je o slavinama koje ugrađujemo na pod i koje samostalno stoje uz (samostojeću) kadu. U trgovinama ove slavine baš i nećete previše sretati, a tomu je tako jer se smatraju luksuzom, zbog cijene samostojeće kade. Luksuzan hotelski osjećaj bit će vam zajamčen svaki put kada posjetite kupaonicu. I kod tuševa valja istaknuti inovativnost, a koja se očituje u nemogućnosti stvaranja kamenca na tuš-slušalicama.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEST: EINHELL PICOBELLA

Dovedite lako svoju terasu i okućnicu u red

2

DIZAJN: INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Prostorni sklad za ugodan život

3

STANOVANJE : VRTNE OGRADE

Zanimljiva, jedinstvena, ali i vrlo funkcionalna