Sport
SENZACIJA NA KANTRIDI

Cibalia šokirala Opatiju, Baraban pogodio za prvu pobjedu sezone
Objavljeno 15. rujna, 2020.
Nogometaši Cibalije morali su čekati peto kolo Druge HNL kako bi upisali prvu prvenstvenu pobjedu. I ostvarili su je tamo gdje su možda i sami to najmanje očekivali. Na travnjaku Kantride, gdje ih je u jučerašnje popodne čekala Opatija, momčad koja je u prvenstvo krenula uraganski i sa stopostotnim učinkom. Iz tri utakmice imali su tri pobjede, a onda su se pojavili Vinkovčani i nanijeli im prvi poraz. Ključni trenutak susreta bila je 80. minuta i jedna polukontra. Baraban je pogodio nebranjenu mrežu nakon što je Iveša istrčao i spriječio pokušaj Išasegija. Do kraja su Opatijci pokušavali izjednačiti i spriječiti senzaciju, ali "cibalijaši" u Vinkovce nose pun plijen. Nakon pet susreta Cibalia na kontu ima četiri boda, protiv svih prognoza pobijedili su Opatiju, a u drugom su kolu igrali neriješeno (3:3) s Međimurjem. I. Li.
OPATIJA*0

CIBALIA*1 (0)

RIJEKA - Stadion na Kantridi. Bez gledatelja. Sudac: Jakov Titlić (Hrvace). Strijelac: 0:1 Baraban (80). Žuti kartoni: Nikolić, Gerald, Galić (Cibalia).

OPATIJA: Iveša, Maloku, Jukičić, Ivančić (od 46′ Weitzer), Glavaš, Bogolin (od 73′ Malinić), Pejanović, Lucić (od 59. Junuzović), Matulja (od 59. Fumić), Bertoša (od 29.J. Rudan), Zgrablić.

CIBALIA: Đaković, Ciprić (od 64. Galić), Baltić, Stanić (od 80. Nikolić), Diyoke, Miljanić (od 64. Bajić), Karabatić, Išasegi, Jajalo (od 88. Božić), Oršolić, Baraban (od 88. Šarić).
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike