Sport
OSIJEK II GOSTUJE U DUGOPOLJU

Neka ovaj ludi ritam bude i vrlo uspješan
Objavljeno 16. rujna, 2020.
Momčad Osijeka II probila je led protiv Junaka iz Sinja ostvarivši prvu pobjedu ove sezone u Drugoj HNL. Tim je susretom za njih počeo ludi raspored u kojem će untar 20-ak dana odigrati čak sedam prvenstvenih susreta (uključujući i taj protiv Sinjana). Osječka momčad ima i jednu zaostalu utakmicu protiv Croatije iz Zmijavaca koja nije odigrana jer su Zmijavčani imali probleme s koronom u svojim redovima. No, taj susret na rasporedu je tek za tjedan dana, a već danas bijelo-plave očekuje gostovanje u Dugopolju. Dugopoljici su u prva četiri kola imali polovičan uspjeh, a obje pobjede ostvarili su na svome stadionu, što dovoljno govori o tome kako Osječane neće čekati lak zadatak.


- Pobjeda protiv Junaka dobro nam je došla uoči ludog ritma koji nas čeka u sljedećem razdoblju. Dugopolje je zanimljiv suparnik koji teži napadačkoj igri, a što bi nama trebalo odgovarati, jer se i mi volimo nadigravati. Čeka nas dug put, ali vjerujem kako ćemo biti dovoljno svježi i raspoloženi kada počne susret te da ćemo se s tog gostovanja vratiti zadovoljni zbog bogatijeg bodovnog konta - rekao je Juraj Ljubić, veznjak Osijeka II.


Što se momčadi tiče uvijek je neizvjesno na koga će moći računati trener Igor Tolić, jer i prva momčad bijelo-plavih ulazi u zgusnuti ritam susreta, pa će Nenad Bjelica trebati sve raspoložive snage. Inače, susret Dugopolje - Osijek II moći će se pogledati i u izravnom prijenosu koji će emitirati HNTV. Utakmica na stadionu Hrvatskih vitezova počinje u 16.30 sati.
Vjerojatni sastav: Barešić, Magdić, Gačić, Barišić, Benić, Ljubić, Prpić-Bosanac, Kuprešak, Todorov, Sekulić, Mišković. D.Keler
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike