Novosti
TRANSFORMACIJA

Partnerstvo Infobipa i Spana
Objavljeno 14. rujna, 2020.
Infobip, vodnjanska IT tvrtka i isporučitelj vlastite globalne cloud komunikacijske platforme, objavila je u ponedjeljak sklapanje partnerstva sa Spanom, IT kompanijom koja pruža stručne usluge i tehničku podršku korisnicima diljem svijeta te unaprjeđuje postojeće informacijske sustave inovativnim tehnološkim rješenjima, priopćeno je iz tih tvrtki.

“Partnerstvo će omogućiti Spanu izgrađivanje vrhunskog povezanog iskustva za svoje klijente u svim fazama njihovog putovanja kroz cjelokupni Infobipov portfelj proizvoda koji pridonosi unaprjeđenju ‘customer engagementa’, odnosno korisničke uključenosti te iskustva – Moments, Conversations i Answers”, dodaje se u priopćenju.

Spanove poslovne usluge i rješenja kibernetičke sigurnosti, cloud usluga, upravljanja identitetima i rješenja za upravljanje odnosima s klijentima za velike organizacije koriste neke od najvećih svjetskih tvrtki. Span će od sada, zahvaljujući cjelokupnom Infobipovom portfelju SaaS rješenja, u ponudi imati sveobuhvatnu komunikacijsku platformu putem svih raspoloživih kanala. To znači da globalni brendovi mogu sjediniti sve podatke o svojim korisnicima u jedinstvenoj platformi i komunicirati s njima kroz veći broj kanala, uključujući i e-poštu i SMS-ove. Partnerstvo će omogućiti Spanu i Infobipu dodatno ubrzavanje digitalne transformacije kod klijenata.

“Komunikacija na više kanala istovremeno više nije samo nešto što bi ‘bilo lijepo imati’, nego je postala nužnost, posebice kada govorimo o promicanju lojalnosti brendu. Cjelokupni portfelj Infobipovih rješenja omogućuje nam isporuku poruka na najširem rasponu kanala koji stoje na raspolaganju današnjim modernim potrošačima te nam je posebno drago što smo udružili snage kako bismo krajnjim korisnicima osigurali najbolje moguće digitalno iskustvo”, istaknula je Mihaela Trbojević iz Spana.

Aleksandar Daic iz Infobipa rekao je kako vjeruje da bi tehnološke tvrtke trebale ujediniti snage i stručnosti kako bi klijentima isporučile najbolja komunikacijska rješenja i ubrzale im poslovne promjene. D.Pav.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike