Osijek
PUTEM PLATFORME ZOOM

Predavanje o COVID-19 Gordane Buljan Flander
Objavljeno 15. rujna, 2020.
Predavanje na temu “COVID-19 i mentalno zdravlje: Kako smo i što trebamo” bit će održano u utorak preko interneta uz korištenje platforme Zoom s početkom u podne, a ovoj temi će govoriti prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander, klinički psiholog i psihoterapeut.

Organizatori ovog predavanja su savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije u suradnji s Poliklinkom za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Kako se u pozivu na sudjelovanje u ovom događaju kaže, u posljednjih pola godine život kakav smo poznavali je nestao, što se neminovno odrazilo na mentalno stanje nas, naših bližnjih te obitelji i djece s kojima djelatnici nadbiskupijskih savjetovališta svakodnevno rade. Na ovom predavanju govorit će se o aktualnoj pandemiji kroz svjetlo stresa, traume, krize, gubitka, ali i otpornosti, rasta i nalaženja smisla.

U drugom dijelu ovog virtualnog događaja bit će predstavljena knjiga “Dijete u središtu (sukoba)” dviju autorica Gordane Buljan Flander i Mije Roje Đapić. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na adresama elektroničke pošte: son@djos.hr, savjetovaliste-sb@djos.hr i savjetovaliste-os@djos.hr. Organizatori podsjećaju kako je broj sudionika s obzirom na tehničke mogućnosti platforme Zoom ograničen. D.C.
Možda ste propustili...

VLASTA RAMLJAK GOŠĆA SUSRETA UGODE

Najviše od svega volim teatar, on mi život znači

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

Najčitanije iz rubrike