Kultura
PREDSTAVA KAO DIO RUJANSKIH AKTIVNOSTI

"Botaničari" za Čist grad naš ponOS
Objavljeno 12. rujna, 2020.
U sklopu EU sufinanciranog projekta "Čist grad naš ponOS" održat će se tri izvedbe predstave Botaničari u rujnu, u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića i u kinu Urania. Predstava osječkog Teatra to go progovara o važnosti zaštite prirode i očuvanja okoliša, a namijenjena je djeci u dobi od tri do deset godina. Riječ je o interaktivno-edukativnoj komediji o običnim ljudima koji postaju ekojunaci. Kroz avanturu veću od života vode nas glumci Ivan Pokupić (vrtlar Borko) i Goran Smoljanović (botaničar Florijan Stolisnik).


U subotu, 12., i u srijedu, 23. rujna, u Dječjem su kazalištu Branka Mihaljevića, a 22. rujna u kinu Urania. Sve tri izvedbe počinju u 18 sati. Ulazak na predstave je besplatan. Za izvedbe u Dječjem kazalištu potrebno je preuzeti ulaznice na blagajni, radnim danom od 8 do 15 sati, ili sat vremena prije predstave, dok za izvedbu u kinu Urania nije potrebno imati ulaznicu. Sve izvedbe bit će u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama.
Predstava Botaničari samo je jedna u nizu aktivnosti koje Grad Osijek provodi u sklopu projekta Čist grad naš ponOS, koji je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda, kako bi sve ciljane skupine informirao i educirao o važnosti odgovornog postupanja s otpadom. N.Vek.
Možda ste propustili...

GDK GAVELLA NAJAVIO SVOJU POSLJEDNJU OVOSEZONSKU PREMIJERU

“Medeja” zrcali naše društvo danas

Najčitanije iz rubrike